Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kicsit dobok de nagyot ütök!?

Kicsit dobok de nagyot ütök!?

Figyelt kérdés
Nagyon nem értem ezt!!!Hogy vagyok ilyen "gyenge" labdajátékokba?Egyszerűen kislabdábam eg súlylökésbe meg medicin labda dobása meg röplabdába sőt még kézilabdába is ojat bírok dobni meg 1 lány.168 cm magas vagyok és a 150 cm osztársam pici karjával sokkal nagyobbat bír.Én nembírom elütni labdát hálóig röpibe kézibe a kapus meg tudja fogni labdámat.Hihetetlen nekem ez az egész mikor elég jó karom van meg elég izmos vagyok.Ráaduásul "elég nagy bunyós vagyok".Thai-boxolok és van osztársam aki szó szerint kétszer akkorát dob mint én de 1 kézzel leütöm.Pl egyiknek egyszer olyan állast adtam hogy messzzebre repült mint a labda.Na jó nem volt ennyire durva de akkoris nagy volt.Valaki tudna segíteni?Nagyon zavar felméréseknél lányok nagyobbakat dobnak nálam.Súlylökésnél is jó a technikám sokat gyakorolom de akkor se tudom eldobni azt a kva labdát messzebre mint 1 20kilós kiscsaj -.-"
2010. febr. 15. 17:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én csak tesin szoktam kézizni(de az nálunk egészen hasonlít egy igazi meccsre, van összjáték meg egész jól védekezünk 6-os falat...na de ez most lényegtelen:))szóval én átlövéssel nem is nagyon vagy ritkán próbálkozok mert,

1. nem vagyok hozzá elég magas,

2 nekem nincs olyan nagy lövőerőm (általában irányító vagy balszélső szoktam lenni ) de ezt kompenzálom a jó cselezőkészségemmel általában egy az egyben szoktam betörni. Mindig van egy másik út, itt játékstílus ami jobban fekszik neked.

2010. febr. 15. 20:22
 12/17 anonim válasza:
hány métert szoktál dobni?-.-
2010. febr. 15. 21:39
 13/17 A kérdező kommentje:

30 kb lehet kevesebb is.

huhááhahehhheeeháááhúúúhhűűááhaa

csak nevettem helyettetek is :)

2010. febr. 15. 22:00
 14/17 anonim válasza:

az kicsi?

énis annyit dobok kb xD

2010. febr. 19. 18:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Legtöbben 50-60at kislabdával van aki 83at dobott...-.-"
2010. febr. 19. 22:51
 16/17 anonim válasza:
szar vagy öcsém :)
2010. ápr. 5. 12:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Azért szar mégse vagyok mert bárkit 1 perc alatt a földre terítek kb...
2010. ápr. 8. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!