Mit szóltok ehhez a tippmix "tatkikáról?
Martingale,tuti bukó hidd el nekem:)
az 5. sorozatnál már 8 ezret kockáztatsz 500 forint ellenében..ne adj úristen elmegy az is,akkor a köv tétnek már 16 ezernek kell lennie,hogy ne legyél mínuszban.
Annyian,annyi helyen próbálták mert ezt a stratégiát,hogy az valami hihetetlen..
"Értek azért a focihoz, és olyan nem lehet, hogy 4,5ször egymás után ne találjak el 1et"
pedig nem fogsz,nyugodj meg..egyszer kell egy 5-6-7 sorozatos bukó,és megnézheted magad.
De ez csak az én véleményem,a Te pénzed:)
A lényeg a hosszútávban van.
Egyszer kapsz egy hosszabb bukó sorozatot,és bukod amit eddig nyertél,meg amid van.
De majd kitapasztalod.
Lezárult a hét, szóval egy kis összegzés:)
Kicsit eltértem a taktikától.volt amikor nem jött be az 500-as és az 1000es-utána nagyobb mértékben növeltem a tétet.de amikor bejött, utána minden esetben 500ft jött tétnek. Ma pl kicsit elragadtattam magam és 15.000ért raktam meg 1 meccset.Pedig tegnap még 2000volt a tét.Bejött.36.000et nyertem.A lényeg pedig, hogy múlthét csütörtök óta pontosan 23.650 ft a nyereségem.Holnap 500 ft jön ismét, és nyugodt napom lesz:)
csak a szerencse hosszú távon forgandó.
Senki nem mondta,hogy nem nyerhet vele,de egy idő után mínuszban lesz.
Te is abba lennél,ha nyomnád évekig..
Csak megjegyzés képpen,az egyik Hölgy ismerősöm,(aki még tán életében meccset sem nézett)hasraütésre tett egy toto-t.
Eredmény:13+1!!Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!