Ki tud jól Tippmixelni?
Figyelt kérdés
Sürgősen kellene 15-20 ezer forint és már nem tudok mást mint hogy tippmixet játszani hátha nyerek és ebben szeretném segítségeteket kérni pár tippet a hétvégére ha tudtok adni.. a tétem kB 200-300 Ft lenne és remélem segítetek nagyon szépen köszönöm!! egy kétségbeesett 18 éves2012. jún. 1. 21:32
1/7 anonim válasza:
hát aki ismeri a focit, nagybátyám bemegy 1 ezressel kijön 10-20-30al... ez napi szinten
2/7 anonim válasza:
azt azért erősen kétlem,hogy napi szinten annyit nyer..
3/7 anonim válasza:
ki mondta hogy 1 mecsre teszi fel az egészet?
4/7 anonim válasza:
Nem írtam,hogy egy meccsre rakja.
De ha ezresből csinál min csak 10 ezret,akkor ahhoz 10es odds kell,szóval 1 meccsből meg sem tudná..
Erősen kétlem,hogy egy hétköznap ezt megcsinálja,hacsak nincs valamilyen európai kupa meccs.
5/7 anonim válasza:
viszonyítás képen mondtam az ezrest, szokta kéziben is meg fociban is... nemtudom nem sűrűn beszélek vele erről csak ha itt van mindig azt nézi
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező !
Szerintem ne idegenek segítségével próbálj pénzt nyerni ! És hiába tud valaki mindent a futballról, böngészheted napokat is a statisztikát, a meglepetés mindig benne van !
Másrészt pedig elég nagy nymás lenne azon aki adja a tanácsot. Persze szívesen segítenék, de egyáltalán nem biztos, hogy bejön. Meg van egy elég jó kis blog, ami nálam sokkal jobban ért hozzá. De egyáltalánnem tuti. Csak tippek.
De gondolom, már elkéstem vele :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!