Mai Tippmix! (jún.13) Szerintetek bejöhet? Csak normális válaszokat!
170-V
188-H
192-D
222-V
Szerinteke bejönnek ezek a meccsek?(kező vagyok még)
gondold át bejöhet vagy nem ez ilyen :)
Holland Német biztos nem lesz döntetlen, ha a hollandok kikapnak akkor kiestek ha döntetlen akkor is sanszos, szóval egyik sem fogja a védekező focit bemutatni......szerintem
Ha ezeket kötésben szeretnéd megjátszani, akkor nem lesz jó, mert 1 meccsre csak egyféle fogadást tehetsz, tehát nem rakhatod rá, hogy nyernek a dánok és 4,5-nél kevesebb lap lesz.
Egyébként szerintem a portugál meccsen lesz jónéhány sárgalap, szoktak durvulni, ráadásul muszáj nyerniük, mivel ha nem nyernek, akkor nem juthatnak tovább. Amúgy a többi bejöhet, aprót megér.
170-V 1.78
192-H 2.75
222-V 2.40
Ezeket raktam meg ilyen szorzókkal és mégis azvan a szelvényen hogy eredő odds: 11.74 EZ hogylehet??
Vagy ilyenkor mi a teendő?
Hát ez elment barátom :(
Rég láttam a hollandokat ilyen gyengén játszani.
Na megjött a kedved a játékhoz? Ha igen vigyázz, hogy ne essél túlzásba.a lényeg, hogy ne akarj sok pénzt keresni rajta fogd fel játéknak én hetente max 500 ft játszok el és élvezem azt a pluszt amit a fogadás izgalma ad a meccshez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!