Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan növelhetek a rúgásom...

Hogyan növelhetek a rúgásom pontosságát?

Figyelt kérdés
Szélső vagyok, eddig még senki sem szólt, hogy pontatlanul rúgok de érzem hogy néha nagyon elszúrom. Valami ötlet, amivel pontosíthatom? :) 14/F

2012. márc. 27. 18:38
 1/4 Bindi10 válasza:
Belsővel próbálj meg eltalálni egyre messzebbről egyre kisebb célpontot. Utána próbálhatsz 40-50 méterről kiskapura lőni. Én támadó vagyok, és bevált. Sok szerencsét!
2012. márc. 27. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Erre nincs más mód mint gyakorolni minél többet. A labda is olyan mint a biliárdgolyó, ha egy bizonyos ponton bizonyos erővel találod el, az pont egy bizonyos helyre fog menni. Meg kell találnod azt a rúgási technikát amivel pontos lehetsz. Majd ráérzel, próbálj meg mindent eltalálni a labdával mikor gyakorolsz legyen az bármi, magasabban vagy lenn a földön, mindegy hogyan, majd ráérzel melyik a legjobb. Persze ezek a dolgok valószínűleg nem mozognak. Ha egy mozgó embernek a fejére akarod tenni, érezned kell a másik mozgását. Ilyenkor nem muszáj pont a fejére tenni, csak elé emelni a megfelelő magasságban majd ő rámozdul és belefejel(persze azért ne legyen túl pontatlan:). Ez lapos játéknál is gyakran jobb mintha pont a játékoshoz akarnád tenni. Én azt javaslom, hogy mikor magasabban akarod beadni próbálj egyszerűen "alápörgetni" belsővel, egy kicsit a lábfejed végével a labda alá nyesve lágyan hogy visszafelé pörögve szálljon (ezt mondjuk én kedveltem nagyon) vagy egy másik, úgy rúgod a labdát mintha csak súrolni akarnád belsővel, nem pont telibe rúgod, ettől elkezd forogni oldalirányban, egy kicsit alányúlva szépen be lehet tekerni középre. Ezek segíthetnek abban hogy pontosabb legyél de magadnak kell ráérezni. A foci is egy teljes testtel végzett sport, vagyis nem csak a lábra van szükség hanem az egész testre hogy jobb legyen a játékunk. Mint némely hülye magyar focista aki combból rúgja a labdát aztán 30 méterrel a másik mellé megy. De ő nem is szégyelli magát emiatt. Nézzél jó szélsőkről videókat, Roberto Carlos, Beckham, Dzsudzsák xDD
2012. márc. 27. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindkettőtöknek, ment a zöld kéz :D
2012. márc. 27. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
am nézz ki egy pontos és próbál eltalálni. minél messzebbről, minél kiesebbet annál nehezebb eltalálni... annál pontosabb leszel
2012. márc. 28. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.