Hogyan fejlteszthetném a szabad kézzel húzott függőleges vonalak pontosságát?
Nagyjából így megy most:
Már utánnaolvastam néhány helyen, de bármilyen más technikával próbálkozom ennél csak rosszabb lesz :/
Jelenleg írói kéztartásban fogom a ceruzát, a csuklóm igyekszem nem mozgatni és vállból húzom meg őket.
Mit akarsz, ez egész jó! :D
Nekem még ennyire sem megy.
Nagyrészt "tehetség", genetika kérdése szerintem, persze gyakorlással lehet fejleszteni. Nagyobb lendülettel valószínűleg könnyebb.
Én ha nagyobb lendületet veszek akkor mégrosszabb :D bár lehet nem úgy kéne húzni mint egy okor. Még átértelmezem párszor a lendületesebb fogalmát :D
Sajnos nekem a vízszintes felületekkel is bajom van, azok is feszt más irányt vesznek, általában felfelé húzom őket valamiért :D
Csak jó lenne tudni, hogy miképp fejlesszem, mert más egész jól megy, viszont ezekkel van gondom.
Meg ugye a kockológiát is állandóan hájpolják szóval mégiscsak szeretném valamennyire a jó felé húzni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!