Nincs valami információ arról, hogy az NBA játékosai milyen fehérjeport/tömegnövelőt szednek?
szerinted mégis mi a fehérje és a tömegnövelő készítmény összetétele?
nem csodapor azt elárulom.
szénhidrátból meg gondolom vitargó menne de nem vágom hogy mért szednének tömegnövelőt.
ezt elmagyarázhatná nekem valaki mert ez ügyben elég sötét vagyok.
jjjjaaaaa, hát igen ma már ez rendesen divat lett azon belül a ződ jumbó ami nagyon trendi,de divat már a kreatin is.
a kreatinok közül a menőek meg a kreator meg a brutal cre-atp, na az nagyon menő.
nincs az a 16-20 éves aki egyszer ne vett volna már melyikből is legalább egyet.
az én véleményem hogy csak monohidrátot érdemes venni.
a szervezet úgyis kreatin foszfátra fogja lebontani és tárolni.
itt jön az a gondolat hogy akkor miért nem a kreatin foszfát a legjobb kreatin féle.
azért mert a monohidrát tartalmaz egységnyi menyiségben a legtöbb kreatin molekulát, így a monohidráttal tudod a legjobban felnyomni a kreatin szintedet.
jönnek ezek az új kreatin formulák kifelé mert hát valami újat ki kell hozni,nyomják a promó szöveget meg az űberkirály reklámokat hozzá hogy vegyék mert ez most a piacon a legjobb.
én az ilyet leszarom a monohidrát már a 90-es évek óta remekül működik,kellennél több? hát szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!