Mite lehetne tenni (BŐVEBBEN LENT)?
Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves fiú vagyok mit lehetne tenni hogy ne féljek a labdától nem iszjgok tőle csak egy kicsit félek2011. aug. 20. 20:26
1/3 anonim válasza:
gondolj arra hogy ugysem történhet semmi nem tud benned nagy kárt tenni a labda max kicsit megüt úgyhogy nincs okod félni tőle..gondolj arra hogyha nem félsz akkor jobban oda tudsz figyelni és jó kapus lehet belőled ezért pedig meg fogod kapni a tiszteletet hidd el :) ugyhogy érdemes leküzdened a félelmet..ha ilyesféle félelemre gondoltál..vagy nem a fociban félsz a labdától hanem csak úgy minden labdától?
2/3 anonim válasza:
régebben én se voltam jó kapus, szinte soha nem is álltam kapuba
hétfőn egyser beálltam, a távolabbi labdáktól még én is féltem egy kicsit
aztán fokozatosan védtem az egyre erősebbeket
és mára szombatra (bezony 5 nap alatt) már alig-alig lőnek gólt nekem :D ennyit számít egy kis gyakorlás
először mond h lőjék gyengébben, aztán fokozatosabban erősebben lőjék
ha mezőnyjátékos vagy akkor sincs para ha nem mersz belefejelni a labdába, gyakorold azt is
közeli beívelés amit befejelsz/lősz lábbal
aztán jöhetnek a szögletek vagy a 30-40 méteres ívelések
lényeg h a labda NEM bánt, és lehet h félelmetesnek tűnik belefejelni egy labdába amit szögletből ívelnek be, de alig érzel vmit amúgy....
3/3 A kérdező kommentje:
köszi én a fejelésre gondoltam :)köszönöm
2011. aug. 22. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!