Hogyan tudnék arányosabb alakra szert tenni? (bővebben
lent)
Figyelt kérdés
165 centis 63 kilós lány vagyok 17 éves.Az alakom olyan h normális combok,pici fenék,testemhez képest nagy has,normális méretű cici,és vékony kar.Ha fogyok akkor legelőszőr a végtagjaimból és a mellemből fogyok,de az oldalamról és a hasamból ahol a legtöbb felesleg van,onnan csak később.Milyen edzéssel lehetne javítani a helyzeten,h inkább alul legyek nagyobb,mint felül,úgyértem kicsit arányosabb,nőiesebb alakom legyen.Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 25. 20:24
1/5 Manka68 válasza:
Szia!
Szerintem bármilyen sport alkalmas erre, ami minden testrészt megmozgat. Válaszd azt, amelyiket a legszívesebben csinálod.
2010. ápr. 25. 21:01
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem az edzés az elsődleges neked,hanem az étrended átalakítása.Persze tudom,hogy ha anyu főz úgy egyszerűbb:)
A hízás oka,a többlet kalóriabevitel.Tehát többet eszel,mint amennyit a tested igényel a napi működéshez.A felesleg van a derekadon.
Próbálj utánanézni a neten egy kalóritáblázatnak és számold ki kb mennyit eszel egy nap.Nem nehéz:).
Neked kb 1600-1800 kalóriára van szükséged naponta.
2010. ápr. 27. 13:29
3/5 A kérdező kommentje:
Szija kedves előző.Köszönöm a válaszod,de tévedsz,mert ha csak diétázom akkor az alakom nem változik,csak "kisebb" leszek,ugyanilyen alaktalan leszek mint most,és nekem ez a bajom.Egészségesen táplálkozom,nem a slyommal van a gond,hanem az arányokkal.ha csak diétáznék,és nem edzenék,akkor először szépen lemenne a mellem a lábam meg a karom,a derekamról nem.ezért kértem valami edzésfajtát ami segít.De nem akartalak kioktatni,köszönöm a vlaszod :)
2010. ápr. 27. 16:42
4/5 anonim válasza:
13.29 vok
Ha diétázol,akkor meg nem létezik,hogy nem fogysz.Egy diéta 3 hónapig tart,napi kb 1000-1200 kalóriabevitellel.
Mozgás nélkűl is min.heti 2kg minusz.
Az arányok meg?Itt van pl Jessica Alba:)
Magasság:167
mell:87
derék:63
csípő:87
súly:54
Mozgásra meg nagyon jó a box aerobik:).
2010. ápr. 29. 13:42
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló,nem mondtam h nem kell diétáznom,tudom h csak sporttól nem fogok lefogyni,de csak diétától sem azt a végeredményt kapom amit szeretnék.De ebben a kérdésben elsősorban arra akartam asszociálni h milyen sport van,ami egy kicsit kiegyenlítené az alakom.Elismerem h a diéta is fontos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!