Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szalonos eladók, tényleg értenek a szakmájukhoz, h kire milyen ruha illik, melyik alakra milyen ruha áll jól, vagy csak az a lényeg nekik, h a legdrágább ruhát kölcsönözd ki tőlük?
A saját példámat tudom leírni, másfél évig nőidivatáru boltban dolgoztam, ott a főnöknek nyilván a forgalom volt fontos, de én ha láttam, hogy valakinek az adott ruha nem előnyös próbáltam másikat ajánlani.
Viszont ez idő alatt nem egy kolléganőm volt akik a legrondább darabokat is rásózták a vevőre.
Szerintem embere válogatja. Van olyan eladó akinek az a fontos, hogy a vevőn jól mutasson a termék és meg legyen vele elégedve, de van olyan is aki inkább elad 3al több "sz@rt", hogy utána a főnök hátba veregesse.
Sajnos én is láttam már olyan eladót, aki a barátnőmre próbálta rátuszkolni a vacakot, pedig egyáltalán nem az ő fazonja volt. Barátnőm neki hitt, mivel ő a szakember, persze a baráti kör többi tagja is az én véleményem osztotta, maguktól szólta, hogy ez a ruha nagyon nem áll jól. Barátnőm vissza is vitte,levásárolhatta, vett cipőt.
Én mindig magamra hallgatok, sajnos az eladó nem az anyám, hogy tanácsot adjon, az eladónak tök mindegy mit veszel, csak vegyél valamit..s ha már rajtad van egy ruha, nem fogja azt mondani, hogy nem jó, mert akkor fél, hogy elmegy a kedved a próbálgatástól, vagy más fazon nem tetszik a bolt kínálatából, és kisétálsz vásárlás nélkül..
De embere válogatja, lehet még valaki lelkiismeretes eladó, de ha teljesítményre van, ne váruk ezt el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!