Anyukak szerintetek melyik aranyosabb ezek kozul (ruhas kerdes)?
Szerintetek melyik edesebb a csikos ruha vagy a csikos szoknya? Karacsonyi ajandek lenne 2 es fel eves kislanynak. Elore is koszonom. Persze tudom nem mindenkinek ugyanolyan az izlese ezert a negativ kritikakaert sem fogok harapni. :)
A szoknya az pamut anyagbol van a ruha kotott anyagbol.
Nekem a ruha tetszik,én azt adnám inkább ajándékba. :)
(Jó az ízlésed,nagyon édes darabok ;))
Mindkettő édes, talán én is a ruhára szavaznék.
Viszont ha lenne esetleg kevésbé rikító színekben is, akkor én valószínűleg azt választanám. De persze ezzel sincs semmi baj. :)
(Bocsi, én amúgy nem vagyok anyuka, de kis unokatesóim vannak, szóval aszerint mondom, hogy nekik mit adnék. :))
Nekem mindegyik tetszik. Végre nem a megszokott "egynrózsaszín", ami a kislányruhák vannak.
Megkérdezhetem, hogy hol lehet ilyet venni és esetleg megírnád az árát? Nagyobba is van?
Ha esetleg már jár bölcsibe, akkor a szoknya praktikusabb, mert anyuka elviszi a picit harisnya+vastagnadrág kombinációban, ott a nacit le és a szoknya fel és mehet a játék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!