Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukak szerintetek melyik...

Anyukak szerintetek melyik aranyosabb ezek kozul (ruhas kerdes)?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik edesebb a csikos ruha vagy a csikos szoknya? Karacsonyi ajandek lenne 2 es fel eves kislanynak. Elore is koszonom. Persze tudom nem mindenkinek ugyanolyan az izlese ezert a negativ kritikakaert sem fogok harapni. :)

A szoknya az pamut anyagbol van a ruha kotott anyagbol.

[link]

[link]

2011. okt. 13. 12:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a ruha tetszik,én azt adnám inkább ajándékba. :)

(Jó az ízlésed,nagyon édes darabok ;))

2011. okt. 13. 12:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ruhára szavaznék, főleg hogy karácsonyra lesz, amikor nincs olyan jó idő. De alapvetően is az tetszik jobban.
2011. okt. 13. 12:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
még 1 szavazat a ruhára
2011. okt. 13. 12:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő édes, talán én is a ruhára szavaznék.

Viszont ha lenne esetleg kevésbé rikító színekben is, akkor én valószínűleg azt választanám. De persze ezzel sincs semmi baj. :)

(Bocsi, én amúgy nem vagyok anyuka, de kis unokatesóim vannak, szóval aszerint mondom, hogy nekik mit adnék. :))

2011. okt. 13. 12:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Szia!Mindkettő aranyos.De én a szoknyára szavaznék,nekünk van ilyen fazon,csak egyszinű,a lányom imádja.Vastag kötött harisnya,kis cuki felső,nagyon csini.Ma is ez van rajta az oviban.Ennél még a felsőket is lehet variálni,több szin van benne.
2011. okt. 13. 12:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A ruhara szavazok.
2011. okt. 13. 12:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ruha!!!
2011. okt. 13. 12:52
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik tetszik. Végre nem a megszokott "egynrózsaszín", ami a kislányruhák vannak.

Megkérdezhetem, hogy hol lehet ilyet venni és esetleg megírnád az árát? Nagyobba is van?

Ha esetleg már jár bölcsibe, akkor a szoknya praktikusabb, mert anyuka elviszi a picit harisnya+vastagnadrág kombinációban, ott a nacit le és a szoknya fel és mehet a játék.:)

2011. okt. 13. 12:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik mindkettő. De a ruhára szavazok. Jobban ki tudja majd használni! Akár ruhának pl. harisnyával, akár majd tunikának esetleg nadrággal.
2011. okt. 13. 12:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékba mindenképpen a ruha.
2011. okt. 13. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!