2db ugyanolyan márkájú cipőnek ugyanazok a lábméretei? (tovább lent)
Most van egy Nike Mercurial focicipőm, eléggé elhasználódott az évek során. Nekem nagyon bevált így megint valami ilyesmi cipőt akarok venni de nem pont ugyanolyat.
Neten szeretném megrendelni, mert van ahol 5 ezerrel olcsóbb, csak nem tudom hogy például 2 különböző típusú 42es mercurial ugyanakkora-e vagy vannak különbségek?
Pláne, ha edzésnél is használom.
Mondjuk, ha mindig viszek magammal cipő tisztítót, kefét meg ilyeneket akkor talán időtállóbb lenne, de amúgy ...
nem stoplis, hernyótalpas heti 2-3 meccsen használom műfüves kispályás bajnokságban játszom :) egyébként nem vagyok divatb.uzi csak szeretek ríkító színeket hordani a pályán is (mondjuk ilyen rikitó rózsaszín pólót soha fel nem vennék).
Meg épp egy, lakóhelyemtől távol lévő nagyvárosban voltam és pont elcsíptem az akciót 18ról volt 13ra leakciózva és úgy ugyannyi volt mint egy Nike Tiempo.
Egyrészt sokkal jobban illeszkedett a lábamra a mercurial, mint a tiempo másrészt szerintem ha figyelembe vesszük hogy mindkettő 13ezer volt, ez jobban néz ki, mint egy sima fekete tiempo.
Ja és még az elsőnek ajánlom a deichmannban kapható multitisztítót, tényleg nagyonjó, például a műfüves pálya fekete gumigranulátumának nyomait nagyon könnyen leviszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!