Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Neymar átmegy a Real-hoz?

Neymar átmegy a Real-hoz?

Figyelt kérdés

midnenhol látom fb-n hogy húú Neymar meg átmegy a Real-hoz..

most akkor mivan?:O valaki tud valamit?:$

előre is köszi^^

2011. jún. 14. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A Marca szerint öt évre, évi kétmillió euróért ír alá, kb. 35 és 40 millió euró közötti összegért.

Érdekesség, hogy Neymar erre azt mondta, hogy ebből az egészből semmi nem igaz, és ő csak a Santosra akar koncentrálni...

2011. jún. 14. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Az első jól mondja, de szerintem amúgy tuti a Realnál fog kikötni.Ahogy Coentrao is.(azt hiszem, így írják)
2011. jún. 14. 21:32
 3/6 A kérdező kommentje:

hát gratulálok neki..-.-"

köszi a válaszokat^^

2011. jún. 15. 10:12
 4/6 sacsa ***** válasza:
Jobb lenne ha Agüero jönne helyette.
2011. jún. 15. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is azt olvastam, hogy átfog, de lehet, hogy úgy lesz, hogy aláírja, de még 1 évet marad kölcsönbe a Santosnál, de amíg nincs aláírva semmi se biztos. Remélem átigazol, 1-2 évet adok és jobb lesz mint Ronaldo vagy Messi:)

16/L

2011. jún. 21. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó: Azért ott még nem tartunk, hogy 1 Messivel v 1 CR7-tel említsük egy lapon. Tehetséges srác nagyon, de azért még ennyire nem nagy. Majd ha hozza ezt a szintet, amit most a Santosban egy spanyol/angol bajnokságban, és tartósan, több évig, akkor már esetleg, addig nem. Szerintem jöjjön a Realba. HALA MADRID!
2011. júl. 13. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!