Szerintetek jól jár-e, a Real Madrid ha Neymar hozzájúk igazol?
Figyelt kérdés
Állítolag ő a legjobb játékos Brazílíában.2011. júl. 14. 14:40
1/9 anonim válasza:
A Real úgynézki jól jár, kérdés hogy Neymar jól jár-e a Madriddal és spanyolországgal. Még csak 19 éves, és faragják az embert rendesen, + erősebb és hajtósabb a LaLiga. De a válaszom: Igen
2/9 karpatrik válasza:
Szerintem nem férne be a csapatba.Talán Benzema helyett.De remélem ő nem a pénzért csinálja, ahogy Dzsudzsi.
3/9 anonim válasza:
Nem jár(na) jól.Kétségtelen, hogy tud focizni a srác, de (még) egy futóbolond.És abból már van egy a csapatban, ha jól emlékszem.:) Plusz helye sincs nagyon a csapatban.
4/9 anonim válasza:
Nem jár jól. Nagyon túl van értékelve, az egoja már plafont súrolja, ráadásul gyakran csak egy-két csellel, és a hajával (+botrányaival) tudja magára felhívni a figyelmet. De mivel az előbb leírtak egy jelenlegi RM játékosra is igazak, így nem látom semmi akadályát az igazolásának, csak majd meg kell küzdenie a posztért. Azt meg rögtön el lehet felejteni, hogy ő a legjobb játékos Brazíliában. Csak így hirtelen, akit jobbnak gondolok: Pato, Alves, Tiago Silva, Lucas Leiva, Ronaldinho, Ronaldo, Kaká, stb. És akkor a régieket meg sem említettem.
5/9 anonim válasza:
Utolsó, Robinho-t kihagytad.(szerintem Copán-és amúgy is- jobb még Neymarnál)
6/9 anonim válasza:
22 35-ös
ronaldo akármennyire is szeretném hogy ne igy legyen de valljuk be már a régiek közé tartozik.
A kérdésre a válaszom pedig igen mivel szerintem kaka helyére beférne a csapatba ,és hiába tartják öt is és c.ronaldot is hogy az előttemlévőktől idézzek:"futóbolond"-nak valojában mindketten csak azt vállalják amit tudnak és az sok amit tudnak ugyhogy ezért vállalnak sokat és 2 gólvágóval csak sokkal jobb lesz a csapat mint 1-el.
7/9 anonim válasza:
Bocsi utolsó, de én Pepére mondtam a futóbolondot, nem CR-re. CR-t szeretem, már csak fele annyira hisztis, mint volt.:)
8/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra gondolt hogy Braziliában ő most a legjobb ( Brazil első osztály ) , nem pedig aztmondta hogy ő a legjobb brazil játékos. Amúgy szerintem jóljár(na) vele a REAL
9/9 Pedomaci17 válasza:
Nem tudom mér szidja őt mindenki igaz h önző és nagyképű de van már egy világsztárunk aki ilyen uton is hires lett (cr7) és amugy is meg csak 20 éves. És ha elmegy europába elkezd cselezni rendre felfogják rugni ahogy ronaldoval tették és rájön h érdemes passzolni és jo csapatjátékos lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!