Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 26 évesen futball-karrier?

26 évesen futball-karrier?

Figyelt kérdés

Sok évem elment az életemből a családi problémák miatt ... úgymond.

Most 26 évesen támaszkodva a korábbi amatőr-focis tapasztalataimra, egyenlőre tartalékos, edzőtárs (mert összeszokott csapat van, megvan a létszám) kezdtem el jobban focizni egy másodosztály megyei csapatba ... szeretnék ezen a vonalon is elindulni, mert szeretem a focit, vajon 26 évesen (nem 12) el lehet kezdeni valamit, ha tehetséges vagyok (már én érzek benne valamit)?

Másik kérdés, hogy másodosztály hogyan lép elő első osztályba? Ez érdekelne.. Köszönöm

2011. máj. 15. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Drogba a világ legerősebb bajnokságába került így be, a magyarba meg ha van pénzed vagy az egyik rokonod egy NB1-es csapat gyúrójának az egyik ismerőse, bármikor beugorhatsz. Sajnos a magyar fociról már így kell beszélni, mert ennyit is ér. Meg lehet nézni egy bajnoki meccset és kiderül, hogy rohadtul nem nagy szám amit csinálnak, néhány kivétellel, de azok úgy is elmennek külföldre, hogy jórészt a kispadon üljenek jó pénzért.
2011. máj. 19. 09:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Tudjátok az eszem azt mondja: öreg vagy már te ehhez (vagyis amit mások sugalllnak és részben igaz),

de a szívem azt mondja:

szereted a focit, és eddig nem túl úgy alakult az életed, de most pályán vagy ... tégy meg mindent, a többi nem számít: ha feljebb kell hogy juss és szerencséd is van, akkor jó, ha meg nem akkor nem baj, játszol és kész.

Egészségesen élek nem iszok nem dohányzok, egészségesen táplálkozok, egyre jobban beszokok a csapatba, akiknek idén talán csak matematikai esélyük van a dobogós helyekre, de jövőre a feljutás megyei I-be is könnyen összejöhet .. hát hajrá .. legyen ahogy lennie kell... rajtam nem fog múlni! :))

2011. máj. 20. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!