Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 15 évesen futball bíróként...

15 évesen futball bíróként mire van esélyem?

Figyelt kérdés
Év végén szeretném elvégezni a futball bírói tanfolyamot. 15 éves vagyok. Milyen meccsekre lenne ezzel lehetőségem? [link]
2011. szept. 10. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Arra, hogy megverjenek, beszólogassanak, illetve szidják édesanyádat :)
2011. szept. 11. 00:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy nagy verésre.. kezdésként :D
2011. szept. 14. 17:01
 3/3 anonim válasza:
Elkezded a legalacsonyabb osztályban, ez megye 2-3 meccseken jelent partjelzést, illetve tartalék meccs vezetését. Én is csinltam 17-18 évesen, suli mellett elég jó kis zsebpénz volt (6 éve kb. félnapos elfoglaltsággal 5-6 ezret lehetett keresni). Amúgy fizikai állóképességnek is kell lenni, minden fél évben futás+elméleti teszt. Amúgy nem ajánlanám mert rohadt sz.ar egy meló, akármilyen jól vezetsz valakinek úgysem fog tetszeni, és sokszor valóban van esély hogy jól megp.icsáznak. És hát tényleg a megye 3 nem egy felemelő közeg.én 1 év után abbahagytam.
2011. szept. 15. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!