Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 26 évesen futball-karrier?

26 évesen futball-karrier?

Figyelt kérdés

Sok évem elment az életemből a családi problémák miatt ... úgymond.

Most 26 évesen támaszkodva a korábbi amatőr-focis tapasztalataimra, egyenlőre tartalékos, edzőtárs (mert összeszokott csapat van, megvan a létszám) kezdtem el jobban focizni egy másodosztály megyei csapatba ... szeretnék ezen a vonalon is elindulni, mert szeretem a focit, vajon 26 évesen (nem 12) el lehet kezdeni valamit, ha tehetséges vagyok (már én érzek benne valamit)?

Másik kérdés, hogy másodosztály hogyan lép elő első osztályba? Ez érdekelne.. Köszönöm

2011. máj. 15. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26 évesen szokták abbahagyni a jobbak.
2011. máj. 15. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Már kiöregedtél, de a gombfoci még szóba jöhet. Úgy tudom hogy bejutnak az első osztályba ha az első kettő helyezést értek el a második osztályba
2011. máj. 15. 18:50
 3/12 anonim válasza:
Ebből márcsak maximum (nagyon max) nb2 lesz.
2011. máj. 15. 19:00
 4/12 anonim válasza:

Egy csapat úgy lép feljebb osztályba, ha megnyeri a bajnokságot. Tehát ha ti idén (4 hét van még) megnyeritek a bajnokságot, akkor ősszel az Megye I.-ben lesztek.

Ez nem NB1-2 hanem megyei bajnokság.

26 évesen nem lesz nagy karriered, nem tudsz versenyezni azokkal akik 3-4 éves korukban elkezdik, és heti 4-5 edzésre járnak.

Viszont járj csak edzésekre és meccsekre. Több barátod lesz, egészséges leszel, jól szórakozol.

2011. máj. 15. 19:05
 5/12 anonim válasza:
Hát focizni focizhatsz csak nem 1 osztályba inkább 2-be Ronaldo is egy Brazil 2.oaztályú csapatba játszik az lehetséges ...
2011. máj. 15. 19:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinteséget, főleg ezt:

Viszont járj csak edzésekre és meccsekre. Több barátod lesz, egészséges leszel, jól szórakozol.

nekem ennyi tényleg elég... :)))))))

2011. máj. 15. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Így van. Nagyon jól teszed ha aktívan sportolsz, akár 50-60 éves korodig is nagyon fitt maradhatsz és főleg azt csinálod amit szeretsz!
2011. máj. 15. 20:34
 8/12 anonim válasza:

"Viszont járj csak edzésekre és meccsekre. Több barátod lesz, egészséges leszel, jól szórakozol. " - teljes mértékben igaza van :P

Viszont 26 évesen tényleg nehéz lenne bármilyen karriert elkezdeni. Én 12 éves koromban országos válogatott voltam, abbahagytam a focit teljesen 22 éves koromig, és amikor elkezdtem megint rájöttem hogy a játékszintem mégmindíg a 12 évesekével egyenlő, ott ragadtam azon a szinten. Lehet hogy akkor tehetséges voltam, de ennyi.

Karrierre meg aztán főleg ne számítsál, hogyha az lett volna a terved. :)

2011. máj. 16. 22:49
 9/12 anonim ***** válasza:
26 évesen azért viszonylag késő, de az hülyeség, hogy azokkal nem lehet felvenni a versenyt akik 3-4 éves koruk óra fociznak. Nézd meg Didier Drogbát. 16 évesen kezdett el focizni és évek óta a világ elitjében van és a legjobb csatárok egyike. Pedig hangsúlyozom nem 3-4 évesen hanem 16 évesen kezdett el komolyabban focizni és 26 évesen került a Chelsea-be, ami az 1. és remélhetőleg az utolsó komoly csapata lesz.
2011. máj. 17. 18:08
 10/12 anonim ***** válasza:
monduj ahogyan a magyar bajnokságban fociznak nem nehéz felvenni aversenyt. kb ha az utcáról összeszednek átéagembereket azok is jobban játszanának. ellenben a szakvezetők úgysem tennének be mert védik a mundér becsületet
2011. máj. 18. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!