Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az NBA-sok hogyan edzenek,...

Az NBA-sok hogyan edzenek, vagy mit szednek, hogy még a legvékonyabb is szín izom és jó sportoló?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy nem szúrják magukat, mert nem undorítóan izmosak, hanem pont jó izomzattal rendelkeznek, és igazi sportemberek.
2011. márc. 11. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

erről 1 vicc jut eszembe:

discoban a srác kérdezi a mszzív kigyúrt tagot:

-wáááoowwww! micsoda izmok mit szedsz?

-Belépőt, k*csög.

XDXDXDXDXXD

2011. márc. 11. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
mert minőség izmuk van, nem izolált edzésekkel felfújt szar...
2011. márc. 11. 23:57
 3/6 Tyler913 ***** válasza:

Egyreszrol a szelekcio miatt.Mivel tobb millioan kosaraznak,ekkora letszambol mar konnyen lehet talalni olyan jatekosokat,akik a tehetseg mellett a megfelelo fizikai alapokkal is rendelkeznek.Erre jon a tobb ev edzes,es-most lehet hogy osszetorom a sportolokrol alkotott kepedet-a dopping.

Hidd el,ahol szazmillio dollarok ropkodnek,ott mindenki mindent bevet,amitol egy centivel nagyobbat ugrik,egy fel masodperccel gyorsabb szazon,vagy egy nappal kesobb esik ossze a kimerultsegtol.Es itt nem arrol van szo,hogy sutyiban kiosonnak a WC-re es beadjak maguknak a szurit,hanem ellenorizetten,sportorvosi felugyelettel mennek a dolgok.

Ez nem ugy megy,hogy aki nem "undoritoan izmos" az biztos nem kokszol.Nyilvanvaloan annyi izmot pakolnak fel,amit elbir a csontozatuk,es amivel meg eleg gyorsak maradnak,de hogy azt minel hamarabb elerjek,hidd el,befigyel egy kis szterko holtszezonban.

Ideny kozben meg efedrin,amfetamin,gyulladascsokkentok,barmi.

Az elsport minden szintjen jelen van a dopping.

2011. márc. 13. 00:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Bárcsak ne lenne igazad, de én is gondoltam, hogy van valami a háttérben...
2011. márc. 13. 10:23
 5/6 Tyler913 ***** válasza:

Figyi,ezen nem kell fennakadni.A dopping nem valami ordogi szer,amitol biztos meghalsz.Megvannak a maga kockazatai,de ellenorzott korulmenyek kozott,a legnagyobb tisztasagu szerekkel a mellekhatasok is kisebbek.Ha pedig mindenki doppingol,senki sem doppingol,tudod;)

Amugy meg,ha tetszik a profi kosarasok izomzata,ezt a szintet Te is megkozelitheted,csak nyilvan szerek nelkul tovabb fog tartani.

2011. márc. 13. 17:28
 6/6 tomi8521 válasza:
ez előttem lévő gyerek tud valamit:D
2011. márc. 13. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!