Mitől ennyire tehetséges egy-két sportoló?
szerintem egy focista nem csak azert tud jol focizni mert 3 eves kora ota jatszik.
azt a sportot nem csak uzni hanem szeretni is kell anelkul nem er semmit az egesz.
mondok egy peldat.:
adriano mikor ott hagyta az intert nem azert tette mert hulye volt hanem azert mert kezdte megutalni a focit
ugye vannak már kicsi kortól csapatok.
tegyük fel egy csapatnak 3/4 e megközelítőleg ugyanolyan intenzitással dolgozik,mégis mindig van olyan aki kitünik egy csapatból.
valszinű genetikailag alkalmasabb arra a tevékenyésgre,de szerintem az agyban is sok minden dől el hogy kinek az agya mennyire tudja megtanulni ezt-azt.(uggyebár mindent az agy irányít)no meg persze mentalitás.szóval úgy gondolom több dolognak kell együtt állnia hogy ez sikerüljön.
de azért csak akarással és szorgalommal el lehet jutni valameddig.Pl Erős Károly magyar focista.
Technikailag nem valami jó,de hihetetlen motivált volt.
láttam télen is nagy hidegbe hóba futott több tíz kilómétereket éjjszaka.
egy nb1 es brusztolós játékos lett.szóval valameddig csupán gyakorlással is el lehet jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!