(KÉZISEK) Ti hogy bírjátok azt a sok futást, hogy nem fáradtok el?
Én bő egy éve kézizek...Még mindig nem vagyok valami nagyon jó!:)
Nekem is előfordul, hogy nem kapok levegőt és edzések végére nagyon elfáradok.
Ráadásul még a lövések sem mennek annyira:S
Ami jól megy, az a védekezés.Szokta mondani az edző, hogy az jó.Általában sikerül megállítani a játékost, de nem vagyok szabálytalan.
Ezen csak futással lehet javítani.Nekem alapból kellene fogyni kb. 5-7 kg-t, úgyhogy összekötöm a kellemeset a hasznossal és most, hogy jön már a jobb idő (legalábbis bízom benne) el fogok járni futni.
Először csak hetente 3x 40-45 percet kocogni közbe ha szükséges beiktatok 1-2 perc sétát, aztán fokozatosan terhelem majd magam.
Arra azonban mindenképpen figyelj, hogy melegíts be futás előtt és utána legyen egy kis levezetés.
Nekem pl. az is rossz, ha csak úgy abbahagyom a futást.Úgy szoktam, hogy lassítok, már csak kocogok, végül sétálok még egy kicsit.
15/L
kálciumot szedek..
amúgy hogy lehet úgy levegőt venni hogy ne fáradjak el hamar? :D pl orron be-szájon ki vagy szájon be-szájon ki..vagy hogy érdemes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!