Birjátok ebben a topicban a válaszolókat? Ki a kedvencetek?
Figyelt kérdés
én nagyon :DD2011. szept. 6. 19:14
1/8 dirtboy válasza:
nincs kedvencem,a kedvencem saját magam vagyok,magamat legalább ismerem személyesen
2/8 oyeacch válasza:
Én utálom az összeset, de főleg magamat!
3/8 anonim válasza:
Mostanában sajnos a válaszadók színvonala is lentebb csúszott (tisztelet a kivételnek). Sok régi tagot kitiltottak, sokan itt hagyták az oldalt.
4/8 dirtboy válasza:
nem is csoda hogy itt hagyták,mindig ugyanazok a kérdések vannak,a válaszolók is flegmák néha,meg némelyik azt haja meg csak amit hallani akar.
meg bele kötnek a másikba,nem is csoda ha megunják,néha már én is unom pedig csak pár hónapja válaszolok.élőben meg már úgy unom hogy úgy már nem is válaszolok.
5/8 anonim válasza:
nem. segíteni, azt nem bírnak, de bunkó k!csög mind.
6/8 anonim válasza:
igen én is kaptam már jó pár hasznos tanácsot de néha én is válaszolgatok,de annyi hülyeséget raknak fel naponta..mellesleg olyanokat amihez lehet használni a guglit
7/8 anonim válasza:
A legtöbbeket, a kérdezőket már kevésbé. a kedvencem? Baranyai Mihály, minden nő álma.
8/8 oyeacch válasza:
misipapa nekem is személyes kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!