Mi a véleméyetek José Mourinhoról?
Figyelt kérdés
Mint emberről és edzőről egyaránt?2011. jan. 11. 16:05
1/10 anonim válasza:
Mint ember:egy pökhendi,beképzelt bunkó.Mint edző:zseni.
2/10 anonim válasza:
eőző jól leírta, röviden ,tömören, de az is tény h a játkosai egyetlen rosz szót sem mondanak rá ,szal akk öltözőbe tuti jó arc. de mivel barca drukker vok hozá kell h tegyem *** meg a jó ** annyát ugyis sszop a real
3/10 anonim válasza:
elsőnek értek én is egyet.
utolsónak: "mint barca drukker hozzá kell tenned"?!
Nem vagy barca drukker vagy Te, hanem egy féreg.
4/10 anonim válasza:
20:18-nak
Én is Barca rajongó vagyok,de olyat,mint te csak egy ostoba paraszt mond.
5/10 anonim válasza:
ezt nem lehet megállapítani, hogy milyen ember valaki a meccsen látott viselkedése alapján.... sokan mondják---> egy barátságos, jófej ember a magánéletben
6/10 anonim válasza:
Számomra az egoizmusával semlegesíti minden jó tulajdonságát. Attól, hogy valaki jó, még nem kell ilyennek lenni. Mikor láttuk Sir Alex Fergusont így kérkedni?
9/10 anonim válasza:
Amikor valaki a csúcson van miért ne mondhatná ki? A nagyképűség szerintem az, ha olyannal kérkedik valaki, ami nem igaz.
Az ő esetében ez nem áll meg.
Ő egy zseni és ezt tudja is magáról. Zavaró lehet annak, aki nem az de ettől még igaz.
Muhammad Alit is pökhendinek tartották, mert ki merte jelenteni, hogy "Én vagyok a legnagyobb!"
Ő volt.
10/10 anonim válasza:
Egy rossz szót nem lehet mondani rá. Mint Edző tökéletes és emberként is jó hisz nem véletlenül imádja minden játékosa. A 'nagyképűsége' is csak a csapat miatt van. The Special One*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!