Mi a véleményed Mourinhoról?
Minden idők egyik, vagy inkább a legnagyobb edzője. Lehet őt utálni, de ez csak neki kedvez hiszen pont ez a célja, hogy aki nem az ő csapatának vagy neki szurkol az utálja, ezzel is leveszi a terhet a játékosairól. Éveken keresztül én is utáltam, de most már úgy gondolom, hogy nem olyan rossz ember ő mint amilyennek látszik vagy mutatja magát. Óriási "pszihológiai képessége", hogy megutáltatja magát, így rajta van a teher nem a játékosain, ilyet szerintem még egy edző se csinált soha rajta kívül, de nagyon bejön neki. Akik vele dolgoztak (játékosok, szakmai stáb...) mind jó dolgokat mondtak róla. Lipcsei személyesen is ismerte a Portóból, ő nyilatkozta, hogy amikor a Chelsea edzője volt neki is nagyon arrogánsnak tűnt, holott a Portóba mikor még nem volt ismert nagyon jó fej volt. Nem olyan rég találkoztak és még Mourinho integetett neki távolról, és ment oda hozzá, majd hívta meg magához Madridba. Lipcsei is olyasmit mondott, hogy rendes ember ő, csak az eredmények elérése miatt megutáltatja magát az ellenfeleivel.
Emelt fővel veszíteni meg tényleg nem tud, azt még meg kellene tanulja...A vereséget nagyon nem bírja.
Utolsónak :
Aha, rendes ember ő, csak úgy viselkedik, mint egy bunkó, persze :D
Szerintem egyszerűen fejébe szállt a dicsőség, és beképzelt lett. Ne mondd már,hogy taktika,h ekkora paraszt, nevetséges :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!