mindenki a liverpool arsenal city háromast emlegeti közben a chelsea fellopakodott a második helyre
ezt a city sz*pkodást nem igazán értem.
az 5. helyen állnak... tehát a poolnak, a chelseanak, az arsenalnak és a nottinghamnak is botladozni kéne, a citynek meg szárnyalni hogy odaérjen.
ez azért elég sansztalan
ha a második helyen állnának 9pontos hátránnyal, azt mondanám előfordulhat, mert ott csak egy csapatnak kell összeomlani... de az hogy 4csapat is összeomlik a city meg feltámad nagyon valószínűtlen.
dec. 20. 11:09
4/9 anonim válasza:
A Citynek semmi esélye, bármekkora összeget rá mernék tenni. A bajnokságokat úgy nyerték hogy tavasszal szinte minden meccsen begyűjtötték a három pontot és így is csak az utolsó fordulóban dőlt el 1-2 ponttal. Jelenlegi formájukban bárkitől kikaphatnak, a Liverpool az utolsó két fordulóban csak két pontot szerzett és még így sem tudtak közelebb jönni, sőt nőtt is a lemaradás 1 ponttal, a City még fog botladozni a következő hetekben is és a két kulcsjátékosa közül az egyik már nem lép pályára a szezonban, a másik meg kiöregedett így a játékuk egy kalap szar. A Chelsea csak a bajnokságra koncentrálhat, a Konfetti Ligában nincs komoly kihívó, esetleg a Fiorentina, többiek ellen elég a C csapat is és van egy csomó játékosuk, nem látom hogy mitől pukkadnának ki. A Nottingham majd le fog szakadni de arra nincs esély hogy egyszerre mindhárom másik top csapat kipurcanjon szóval a City örülhet ha egyáltalán 4-ben végez mert ha így folytatja Európa Liga se lesz meg.
dec. 20. 13:42
5/9 anonim válasza:
szerintem januárban vesznek pár játékost, az javítani fog a játékukon és egy bl hely simán meglesz nekik de bajnokok nem lesznek
dec. 20. 14:43
6/9 anonim válasza:
5-ös vagyok a cityről beszéltem nehogy valaki félreértse
dec. 20. 14:44
7/9 anonim válasza:
Nem tartanak ott..
dec. 21. 00:28
8/9 anonim válasza:
Van esélye, inkább így fejezném ki. De igazán a city szar időszaka elllenére is, a chelset a manchesteriek mögé várom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!