Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Chelsea megnyeri idén a PL-t?

Chelsea megnyeri idén a PL-t?

Figyelt kérdés

dec. 19. 22:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
9 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
inkább a Liverpool
dec. 19. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Sírhattok akárhogy akkor is a City fog nyerni.

Pool meg a Chelsea kipukkan tavaszra.

City meg okosan tartalékol és a végén berobban.

dec. 20. 08:37
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

simán lehet

mindenki a liverpool arsenal city háromast emlegeti közben a chelsea fellopakodott a második helyre

ezt a city sz*pkodást nem igazán értem.

az 5. helyen állnak... tehát a poolnak, a chelseanak, az arsenalnak és a nottinghamnak is botladozni kéne, a citynek meg szárnyalni hogy odaérjen.

ez azért elég sansztalan

ha a második helyen állnának 9pontos hátránnyal, azt mondanám előfordulhat, mert ott csak egy csapatnak kell összeomlani... de az hogy 4csapat is összeomlik a city meg feltámad nagyon valószínűtlen.

dec. 20. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
A Citynek semmi esélye, bármekkora összeget rá mernék tenni. A bajnokságokat úgy nyerték hogy tavasszal szinte minden meccsen begyűjtötték a három pontot és így is csak az utolsó fordulóban dőlt el 1-2 ponttal. Jelenlegi formájukban bárkitől kikaphatnak, a Liverpool az utolsó két fordulóban csak két pontot szerzett és még így sem tudtak közelebb jönni, sőt nőtt is a lemaradás 1 ponttal, a City még fog botladozni a következő hetekben is és a két kulcsjátékosa közül az egyik már nem lép pályára a szezonban, a másik meg kiöregedett így a játékuk egy kalap szar. A Chelsea csak a bajnokságra koncentrálhat, a Konfetti Ligában nincs komoly kihívó, esetleg a Fiorentina, többiek ellen elég a C csapat is és van egy csomó játékosuk, nem látom hogy mitől pukkadnának ki. A Nottingham majd le fog szakadni de arra nincs esély hogy egyszerre mindhárom másik top csapat kipurcanjon szóval a City örülhet ha egyáltalán 4-ben végez mert ha így folytatja Európa Liga se lesz meg.
dec. 20. 13:42
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
szerintem januárban vesznek pár játékost, az javítani fog a játékukon és egy bl hely simán meglesz nekik de bajnokok nem lesznek
dec. 20. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
5-ös vagyok a cityről beszéltem nehogy valaki félreértse
dec. 20. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem tartanak ott..
dec. 21. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Van esélye, inkább így fejezném ki. De igazán a city szar időszaka elllenére is, a chelset a manchesteriek mögé várom

Nottinghamnek is van esélye, szóval, na...

dec. 22. 09:37
 9/9 anonim válasza:
Szerintem tuti nem
dec. 25. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!