Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az idei BL-ben hogyan, és mi...

Az idei BL-ben hogyan, és mi alapján alakították ki a menetrendet? (Azt hogy kik milyen sorrendben játszanak egymással)

Figyelt kérdés
Egy 4 fős BL csoportkörben, vagy egy 6 fős vb selejtezőben fixen nem nehéz kialakítani egy ilyen meccssorrendet, illetve azt hogy a csapatok az első 2 és az utolsó 2 meccset úgy játsszák hogy az egyik meccset hazai pályán a másik meccsen idegenben játsszák le. De hogy, és mi alapján sikerült kialakítani ezt a 36 csapatos menetrendet, úgy hogy mindenki "full random" ellenfelek alapján játszik? Tudom ez egy olyan kérdés ami a legtöbb embert abszolút hidegen hagyja, de engem érdekel :D

dec. 11. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Nézted a sorsolást? Számtalanszor elmondták. Azóta nem változott.
dec. 12. 07:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Néztem a sorsolást, de arra nem emlékszem hogy kitértek volna arra hogy mi alapján döntik el azt hogy pl a Liverpool az AC Milan-nal kezd, és a PSV ellen zárja a liga szakaszt
dec. 12. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Számítógép random hozzápárosította a csapatokat. Tehet pl kihúztak a Liverpool nevét és a számítógép alásorolta a nyolc ellenfelet, hogy egyik otthon másik idegenben legyen. Az időpontok eleve adottak voltak
dec. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!