Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményetek a Vasasról?

Mi a véleményetek a Vasasról?

Figyelt kérdés

ma 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Kevés, mint sz.rban a C-vitamin!
ma 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Egy olyan csapat aminek legalább nem divatszurkolói vannak.
ma 17:57
 3/12 anonim ***** válasza:
13%

Nemrég kezdtem focifan lenni. - Magyarban úgy kedvenc csapatom nincs.

Tudtommal a Vasas egy komcsi banda volt.

És bár tudom, hogy a mai világ már más fociban is. De ilyen múlttal nekem offos.

ma 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

Komcsi banda?

Nem sok agyad van.:)

Ha a Vasas komcsi volt akkor a jelenlegi Ferencvárost minek neveznéd?:)

ma 18:28
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Előző, szerintem te kevered az Újpesttel. Ők voltak a belügyminiszter csapata.

Nagy múltú, tradicionális tipikus pesti klub. Többet érdemelne a Vasas meg a szurkolóik, mint hogy NB2-ben tengődjenek, remélem feljutnak Pinyővel.

ma 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

Miért Fradizol? A Fradit utálom. A Vasast nem.

Egyébként igen, az Újpest is az volt. De a Vasas is.

ma 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
33%

Nyugodj meg attól megnyugszol.

Értelmezd a kérdést nem fradiztam annyit kérdeztem ha ezelőtt hatvan évvel jött baromsággal jössz akkor a jelenről mi a véleményed?:)

ma 18:37
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

Már nem fejtem ki a véleményem a Fradiról... Egyrészt, mert a végén valamelyik agyonver, mert a szint kb. az ott.

A problémáim meg sokrétűek... Elsősorban nem a légiósokkal van bajom, hogy kb. nincs magyar, mert nagy klubboknál, meg a foci "piacosításával" ez nem számít.

Hanem inkább az, hogy amennyit beleraktak, meg a hájpolásuk nincsen eredmény.

Itt gyakorin is volt, hogy az Olimpyakos nevű görög csapatnak úgy örültek, hogy leverik őket, hogy nemigaz.

Ahhoz képest hazai (ftc) pályán is megverték őket. Na meg a Klaksvík.

De azt elismerem, hoogy vannak jó játékosok ott.

Viszont az ÁVHs neg egyéb szarháziak kedvenc csapataival nem mosom őket össze. Ez a három csapat a szememben múltjában, jelenében más-más ok miatt offos.

ma 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:
20%

Te tényleg nagyon nagyon sötét vagy.:)

ÁVH-s a Vasas?

Nem égetném magam tovább a helyedben.

ma 18:58
 10/12 anonim ***** válasza:
28%

Nem komcsik...

"A 40-es évekre tehető a Vasas és a kommunista párt szorosabb kapcsolatának kialakulása. A Magyar Kommunista Párt koncepciója szerint a sporton keresztül lehet a tömeget megnyerni. Tervükben egy munkásklub kiemelt támogatása szerepelt. A választás a Vasasra esett, 1946-ban valósultak meg az elképzeléseik. A támogatás nem csak pénzbeli segítségnyújtást jelentett, hiszen ekkor kapott a klub székházat és az MKP által a Vasashoz került a Pasaréti úti hatalmas sportterület. A klubban betöltött pozíciókat szintén az MKP tagjai „uralták”. (A klub elnöke például ekkor Kádár János volt.) Szereplését tekintve a gárda tartósan az élmezőnyben tartózkodott, második harmadik helyek színesítették a palettát."

ma 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!