Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Elutasították a kisfiamat u6...

Elutasították a kisfiamat u6 ból , hogyan tovbább?

Figyelt kérdés

Borzasztóan nagy csalódás volt nekem megélni hogy az 5,5 éves kisfiamat pár foci edzés után (2) elutasították.

Félreértések ne essék az edző(k)nek maximálisan igazuk volt mert a pálya széléről nézve én sem tettem volna másképp ( apa vagyok nekem is szent a kisfiam de ami igaz az igaz) borzasztóan szerepelt ezalatt a 2 nap alatt, pedig az volt megbeszélve hogy nézzünk meg kb 5-6 edzést és azután megmondják hogy van e tovább vagy sem, ahhoz hogy 2 edzés után elküldjék főleg u6 ban tényleg alkotni kell, namost én nagyon ragaszkodtam ehhez a klubhoz mert a leges legjobb MO-n utánpotlásban de amikor megkérdeztem hogy esetleg 1 év mulva újrapróbálhatjuk e ugyan itt (akkor is csak 6 éves lesz még csak) elutasították azaz abszolút nem látnak fantáziát benne. A mostaniban telejsen egyetértek az edzőkkel de ezt a második felét nagyon rossz volt hallani és nem is értek eggyet vele. Kicsit Harry Kane esete jut az eszembe hogy kisgyerekként mindenhonnan elutasították mert kis pufók volt most meg kb az egész világ akarja(ta). A kisfiamba is ilyet érzek igaz ő nem pufók tökéletes focis alkata van és magas is 5 éveshez képest (125cm) csak a figyelmével van baj ezért is van sni je és most úgy látom hogy a csapatsporthoz még nem érett meg.

Budapesten érdekelne olyan utánpotlás egyesület ahol szó szerint a 0 ról (vagy majdnem mert otthon kiskapura gyakorlok vele) el tudná kezdeni és nem okoz gondot az edzőknek hogy tényleg az alapoktól kell megtanítani neki a focit.

Korához képest le van maradva 1,5 évvel kb (SNI-s) így mivel én annyira nem vagyok benne az utánpotlásban (pedig imádom a focit) és ezek után úgy veszem észre hogy még nem érett hozzá mennyire gond szerintettek ha pl várnék 1-max 2 évet és akkor kezdené addig meg én gyakorlok vele ahogy tudok? Félek hogy sok helyről elküldenének és nem szeretnék neki sem addig olyan érzést ami negatív.

Amúgy imád velem focizni és meccseket is nézni szóval ezért akarok ezen a vonalon maradni kezdésnek.

aug. 3. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Vidd valami kiscsapathoz játszani, a profi ksriert meg ne erőltesd rá
aug. 3. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Munkából is meg lehet élni, nem kell mindenkinek focistának lenni.
aug. 3. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom annyira szr volt, hogy elég volt két meccs is, hogy lássák még a megye 3-ba is kevés lesz.
aug. 3. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
úszásból is lehet aranyérem.
aug. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!