Az angolok megállítják végre a spanyolokat?
Figyelt kérdés
A spanyol válogatott nincs a helyzet magaslatán. Szétfaragják Pedrit, és csak egy Dani Olmoval tudják pótolni. Szinte elbotlik a labdában, köze nincs a játékhoz.
Na meg az ifiből kell felhozni a szélsőt, annyira nincs normális keret a spanyoloknál.
Az angol válogatott ezzel szemben a legdrágább játékosokból áll. Ott játszanak az igazán profik.
2024. júl. 10. 14:22
2/7 anonim válasza:
Nem, az angolok éppen hozzák a meccseiket. Hozzájuk képest a spanyol válogatott igazi harcos csapat, az EB győzelmet is megérdemelnék.
3/7 anonim válasza:
Ja, és még az se biztos, hogy döntőbe jutnak. Ma a hollandok is simán hazazavarhatják őket. (Előző voltam.)
4/7 anonim válasza:
Ki mondta neked komám, hogy a spanyolok az angolokkal fognak játszani?🤭
5/7 anonim válasza:
Mivel spanyol-holland döntő lesz, az angolokra éjfél körül már várni fog felszállásra egy Easyjets gép.
6/7 anonim válasza:
Én a Hollandokat várom a döntőbe. Szerintem jobban is járna mindenki egy Spanyol - Holland döntővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!