Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az angolok megállítják végre...

Az angolok megállítják végre a spanyolokat?

Figyelt kérdés

A spanyol válogatott nincs a helyzet magaslatán. Szétfaragják Pedrit, és csak egy Dani Olmoval tudják pótolni. Szinte elbotlik a labdában, köze nincs a játékhoz.

Na meg az ifiből kell felhozni a szélsőt, annyira nincs normális keret a spanyoloknál.

Az angol válogatott ezzel szemben a legdrágább játékosokból áll. Ott játszanak az igazán profik.

2024. júl. 10. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
lol a pleb megaszondja
2024. júl. 10. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az angolok éppen hozzák a meccseiket. Hozzájuk képest a spanyol válogatott igazi harcos csapat, az EB győzelmet is megérdemelnék.
2024. júl. 10. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Ja, és még az se biztos, hogy döntőbe jutnak. Ma a hollandok is simán hazazavarhatják őket. (Előző voltam.)
2024. júl. 10. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Ki mondta neked komám, hogy a spanyolok az angolokkal fognak játszani?🤭
2024. júl. 10. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Mivel spanyol-holland döntő lesz, az angolokra éjfél körül már várni fog felszállásra egy Easyjets gép.
2024. júl. 10. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a Hollandokat várom a döntőbe. Szerintem jobban is járna mindenki egy Spanyol - Holland döntővel.
2024. júl. 10. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Remélem igen.
2024. júl. 11. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!