Mit szóltok az alábbi kommenthez?
Szoboszlai nyaralásáról posztolt az M4 a Facebookon, az egyik komment pedig így szól:
"Mutogassátok még! Nem elég, hogy a semmiért kaptak fejenként 125 millió forintot? Más meg egész életében dolgozik, táppénzre se mer elmenni, és soha nem jut el még a Balatonra sem? Jöhetnek a károgók: a foci nemzeti érdek, a foci az Isten, menj focizni, takarodj a konyhába, ott a helyed, és a többi ilyen..."
Most komolyan, hogy állhat bele egy ilyen nagy emberbe egy ilyen egyszerű hölgyike?
Ez eléggé egyoldalú. A 125 millió (nem tudom, pontos-e az összeg) az UEFA-tól jön, nem az MLSZ-től. Nekik semmi közük a magyar gazdasághoz.
Egy szűk rétegről van szó, akik egy eladható terméket hozna létre Eb címen akkor is, ha szakmai teljesítmény megkérdőjelezhető.
HA meg valaki nem mer táppénzre menni az lúzerség. De amúgy meg lhet utána csinálni, ha olyan könnyű...
Én nem bírom az ilyen embereket. Akkor ennyi erőből ne legyen sport, filmek, művészet, énekesek, zenekarok, ne legyen senki sikeres, pláne nem gazdag.
Az "szép" világ lenne, akkor tényleg csak a munka meg a robot maradna.
Napi “mit szóltok xy dologhoz” kérdés xd
Amúgy egyetértek azzal aki írta. Ilyenkor már kezdenek edzeni a csapatok, a 70 milliós aranylábunk meg a csúfos EB kiesés után nyaralgat továbbra is…fura
Kivancsi vagyok innentől mi lesz így vele a Liverpoolban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!