Mit szóltok ehhez a fideszes kommenthez?
"Ezeknek semmi sem elég, ahelyett hogy megköszönnék, hogy csak duplája lesz az áram, és hétszerese a gáz, még lázadoznak emiatt is"
Hát, gyerekek én ezt már tényleg nem hiszem el. És nem csak egy ilyen komment volt, hanem több száz egy fideszes képviselő posztja alatt :D :D
Ázlag fidesz színvonal. Ha MZP mondja kómöpködniük kell ha viszont a Viktor akkor szent írás.
Pár milkóért én is írnék ilyen kommenteket.
Elmosolyodok rajtuk.
Élvezkedjenek csak, amíg még van áramuk és netük, mert nem sokáig lesz már :DDDDDDD
Én inkább kussolnék, mert két hete még nem akartatok rezsicsökkentést.
Most meg azon megy a hiszti, hogy korlátozzák.
Abban egyet kell értsek veled, hogy a fideszest ott kell hülyére venni, ahol van, és alapból hülye és megérdemli a sorsát, a mostani rezsi intézkedés tökéletesen helyén van. Sőt, ha rendes miniszterelnökünk lenne, eltörölné az egészet a francba.
Fizesse minden hülye a maga fogyasztását.
Ezt gondolom.
Az értelmesebb magyarok már megfejtették, tudták, hogy ez lesz.
Beharangoznak egy nagyon rossz dolgot aztán : " átdolgoztuk, csak 2x annyit kell fizetni mint eddig"
De még mindig jobb mint 6x ennyit fizetni. A hülye meg örül is neki. (y)
Én már feladtam.. ki kell költözni romániába egy jobb élet reményében. Vagy kb bárhova csak innen el.
Most mi is ragadjuk ki akár a gyik ről néhány ellenzéki kommentet??? Szívesen megteszem, lesz ennél sokkal cifrább is... szóval ne általánosíts, nem okos dolog.
Amúgy pedig, a rezsicsökkentés részbeni eltörlése az ismerőseim között, családi szinten senkinek sem okoz akkorra terhet.
Akinek azt okoz, azok a " csúcsfogyasztók", azok pedig nem fognak belehalni.
Kicsit el vagy tévedve te is, nem csak az m1 híradóból kellene tájékozódnod. Ha megnézted volna Márki beszédeit soha egy szóval nem mondta hogy el akarja törölni a rezsicsökkentést. Teljesen másról beszélt, de nem fogom ide leírni, keress rá ha szeretnél megvilágosodni.
Nincs helyén, mert ahol annyi gáz van, hogy energiavészhelyzetet kell hirdetni, ott nem adnak el 500 millió köbmétert, és nem teszik tönkre a vállalkozókat, hogy mégjobban megnyomják az így is rekord magas inflációt. Ahelyett hogy a kaszinók és a milliárdosok adóztatásával próbálna pénzt nyerni az ország, hogy fent tudja tartani a rezsicsökkentést, inkább a minimálnyugdíjból élő beteg Mariskanénitől húznak le több százezret megint. A saját fizetésük emelésére meg persze még volt elég lé az államkasszában.
Érdekes amit mondasz, mert aki gázzal fűt, annak 40 ezer helyett 240.000ft lesz kb. a gázszámla télen. Ha te ezt ki tudod fizetni egy minimálbérbőr, vagy egy alap fizetésből, annyiból amit az emberek 70%-a keres, akkor írd le, hogy hogyan kell. Pont ohgy te általánosítasz, mert van pár jómódú ismerősöd, akiknek mindegy, hogy havi 40 vagy 240 a gáz és akkor azt hiszed, hogy mindenkinek mindegy.
Tudod, ha egy konvektort kapcsolsz be tartalékon a lakásban, ami telente olyan 5-10 °C-os hőmérsékletet jelent a lakásban, már azzal átléped a 144 köbmétert... Nyilván akinek gyerekei vannak, nem teheti meg sem azt, hogy 2-300.000 forintot fizet gázra, sem pedig azt, hogy 10 fokban legyenek...
ott nem adnak el 500 millió köbmétert
Hiába lett többször is leírva: a szerbek visszakapták a nálunk tárolt gázukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!