Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez a fideszes...

Mit szóltok ehhez a fideszes kommenthez?

Figyelt kérdés

"Ezeknek semmi sem elég, ahelyett hogy megköszönnék, hogy csak duplája lesz az áram, és hétszerese a gáz, még lázadoznak emiatt is"

Hát, gyerekek én ezt már tényleg nem hiszem el. És nem csak egy ilyen komment volt, hanem több száz egy fideszes képviselő posztja alatt :D :D

2022. júl. 22. 15:34
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Nem mondta, csak az m1 híradóban vágtak be két szót a beszédéből aztán 15 percig magyarázták félre még azt is.

Pont ugyan úgy csinálták, mint azzal, amikor felolvasott Márki egy kommentet, amiben volt két olyan szó, hogy a vidékiek buták. Erre a táváben az összes csatornán bevágták ezt a két szót ahogy kimondja "vidékiek buták". Aztán persze magyarázkodhatott, ugyan azt mondták neki mint te most: "ilyet mondott"...

Ha ilyeneket mondott volna, akkor te miért nem jelentkeztél nála az 1 millió forintért? Felajánlott 1 millió forintot azoknak, akik bemutatják azt a VÁGATLAN videót, amiben olyat mondott, hogy eltörli a rezsicsökkentés, fizetőssé akarja tenni az egészségügyet, butának nevezte a vidékieket stb. Érdekes módon a mai napig senki sem találta még meg ezeket a videókat :D De ha te igen, akkor jelentkezzél nála, és meg is kapot az 1 milliót ;)

2022. júl. 27. 12:57
 32/35 anonim ***** válasza:

#31 De bizony mondta. Nem egyszer és nem csak az utolsó hetekben. Lehet, hogy te csak a magyarázkodás magyarázkodásának magyarázkodását láttad én láttam azt is amit sokkal korábban mondott a témáról. Pontosan úgy ahogy hallottam ahogy kismonológot tartott a vidékiekről. Nem véletlenül kérték rajta számon még az atv-ben is hoyg vidéki polgármesterként hogyan beszélhetett így a vidéki emberekről.

"Ha ilyeneket mondott volna, akkor te miért nem jelentkeztél nála az 1 millió forintért? "

Jelentkeztek nála mások bőven, erre letagadta még azt is hogy 1 milliót ajánlott érte. És nem kell erőlködni, hallottuk eleget, hogy ezek nem bizonyítékok, kiragadott részletek, blablablabla. Amik korábban sem jöttek be, most sem kell fáradni vele feleslegesen.

[link]

[link]

2022. júl. 27. 13:09
 33/35 A kérdező kommentje:

Ejha, látom egy fideszes összevágott videóval érvelsz, ami egy fideszes oldalon van fent, hogy márpedig mondta. Megnéztem a videót, de ezt már korábban is láttam. Most második megnézésre sem mondott olyat, hogy el akarja törölni a rezsicsökkentést. Azt mondta, hogy nem ebben a formában akarja fenntartani. Más megoldást akart keresni a rezsi alacsonyan tartására. Ennyit jelent ez, nem pedig azt, hogy el akarta törölni, hogy mindenki horror árat fizessen...

A második téma a migráció. Tudod ki a migráns? Aki külföldről jön, tehát most például a több millió ukrán menekült akiket orbán beenged. Márki is ugyan ezt mondta, hogy ilyen helyzetben segíteni fog az embereknek, ahogy most orbán is. Érdekes, őt ezért akkor támadták, most ugyanezért orbánt istenítik...

Harmadik téma az egészségügy. Egy szóval sem mondta itt sem, hogy fizetőssé akarja tenni, összevágott videó ez is. Azt mondta, hogy most a fidesz uralkodása alatt ezrével halnak meg emberek a hosszú várólisták miatt. Ő ezt úgy szüntetné meg, hogy ezeket magánorvoshoz küldené amit az állam fizetne! Tehát nem kellene meghalniuk mire sorra kerülnek, hanem államilag INGYEN el lennének látva azonnal magánorvosoknál!

A negyedik téma is kész vicc, ugyan az az összevágott kamu propaganda videó mint a többi. Amerikáról beszélt, hogy ott az orvosok úgy csinálják hogy indiába küldik a betegeket szemműtétre. Persze ezt is úgy vágták össze, hogy az egyszerű embereket átverjék.

Na, az ötödik a videóban is dúrva. Annyit mondott, hogy a szülés nem betegség. Ebből meg azt hozták ki, hogy be akarja zárni a szülészeteket.

Nem az a hihetetlen, hogy hittél ennek az összevágott kamu videónak, hanem az, hogy még érvelsz is vele, mint hiteles bizonyíték :D

Nézd meg Márkinak VÁGATLANUL ezeket a beszédeit, és egyből látni fogod, hogy miről beszélek.

2022. júl. 28. 13:34
 34/35 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy szólt az 1 milliós alku hogy VÁGATLANUL kell bemutatni ezeket a videókat, hogy ilyet mondott. Nyilván erre a százszorosan összevágott kamuvideóra amit a fidesz csinált nem fog fizetni senkinek.
2022. júl. 28. 13:37
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

Értem. Szóval elvárod hogy bizonyítsam de nem fogadod el a bizonyítékot.

MZP, csak nem te vagy itt?

2022. júl. 28. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!