Titokban járt Ukrajnában a honvédség főparancsnoka? nahát nahát? mit szól ehhez majd Putler?
2022. júl. 8. 18:57
1/17 anonim válasza:
Majd ha nem lesz gáz télen megtudod.
2/17 anonim válasza:
Cigány cigány, de a mi cigányunk.
4/17 anonim válasza:
#3 Kicsit fehérebb, kicsit többet lop, de legalább a miénk...
5/17 A kérdező kommentje:
" de legalább a miénk..."
szerintem vagy 10 éve nem a tiétek. eladta az rég magát a muszkáknak.
2022. júl. 8. 19:11
6/17 anonim válasza:
Nekem is két macskám van és bizony tudom, hogy a jobb macska kaják nem olcsók(az enyémek mindenből a legjobbat kapják). Főznék én nekik, ám ezek a mai cicák már az anyjuk pocakjában rászoktak a silány minőségű ámde húzós árú macska eledelekre.
Lehet, hogy jól kikoplaltatom őkelmüket és majd megeszik a csirke far-hátat is.
7/17 anonim válasza:
Kérdező, ha Essex mellett élnél, nem hinném, hogy az lenne a legnagyobb gondod, hogy a magyar honvédség főparancsnoka Ukrajnában járt.
Álmodik a nyomor a borsodi putriban, mi?
8/17 anonim válasza:
Hát ja, mondjuk életével elégedett, külhonban élő ember nem fogalmaz így, hogy dögöljetek meg mind.
Csak egy mocskos proli a szutyokból:DDDDDDDD
10/17 anonim válasza:
Nem tudom, tanultál-e történelmet, de ha igen, akkor tudod, hogy a Romulusz az római, azaz olasz név. Hogy most éppen az olasz migráncsok mikor mennek Ukrajnába, és mit csinálnak ott, az gyakorlatilag lényegtelen számunkra. Majd a Berlusconi és társai megoldják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!