Miért nem jelenik meg You Tube-on egy videó alatti kommenthez írt válaszom?
Még régen (kb. 2010-ben) volt jelszavam a You Tube-hoz. Nem használtam hosszú évekig. Egyik nap szerettem volna az egyik videó alatti kommenthez egy választ írni (közös érdeklődési kör miatt).
Nem emlékeztem a régi jelszavamra, ezért kértem egy újat. Végigcsináltam amit ilyenkor kell, lett egy Google fiókom, új jelszóval.
Az email címem ugyanaz mint régen. Azt vettem észre, hogy a You Tube-nál kiírta, hogy mi volt a régi márkafiókom neve. Azt töröltem, most csak az új néven, új jelszóval futó van.
Megírtam a videó alatti kommenthez a válaszomat, amit én látok is, csak az a személy nem látja akinek írtam!
Ha nem vagyok bejelentkezve a You Tube-ra, nem látszik a válaszom, mintha oda sem írtam volna!
Biztos, hogy nem törölték, mert semmi olyat nem tartalmaz!
Én látom a Megjegyzések előzményeim között, de ezt mások nem látják.
Szerintem itt az lehetett a baj, hogy régen is és most is ugyanarról az email címről regisztráltam magam, így lett Google fiókom, és itt lehet valami zavar a dologban! Semmit nem állítottam el a rendszerben!
Miért nem tudok a kommenthez választ írni?
Köszi, ha valaki tud segíteni!
Az is lehet, hogy a tartalomgyártó látja, de hogy nyilvánossá váljon, engedélyeznie kell.
Valamilyen szűrőn fennakadt a válaszod.
Köszi a választ!
Ezt nekem sehol semmi nem jelzi, mármint hogy engedélyezés alatt lenne!
Kb. öt szót írtam, szóval semmi olyat amibe bele lehetne kötni!
A Google fiók nyitását is rendesen végigcsináltam ahogy elő volt írva! Szóval nem értem?!
Mint itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
már írtam: a Youtube-on cenzúra van - ha valaki nem tetszik nekik, akkor elnémítják.
#3 Értem én, hogy van cenzúra, de ez nálam biztos nem áll fenn!
Egy csajjal ugyanaz az érdeklődési körünk, és fel szerettem volna venni vele a kapcsolatot! Ebbe nem lehet belekötni!
Kb. pl. Ha két macskatenyésztő kommentel egymással, hogy de szép a macskád, és a másik erre válaszol!
Itt a probléma valami olyasmi lehet, hogy régen is erről az email címről regisztráltam magam, meg most is (ez az egy van)!
Ők adtak új jelszót, ami a Google által hiteles, és mindent úgy csináltam ahogy kérték, szóval nem értem mi a baj?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!