A magyar szurkolók miért utálják annyira George Leekens-t?
Storck helyét vette át az andorrai pofon után. Na az a pofon nagyon lehangoló volt az EB nyolcaddöntő után. Senki nem gondolta, hogy bekövetkezhet, azt gondoltuk, hogy végre lesz egy olyan válogatottunk aki felveszi a versenyt bárkivel. Úgyhogy Storckot kirúgták, helyére jött ez a Leekens akivel kikaptunk a felettem említett alacsonyan rangsorolt válogatottaktól is (ha jól emlékszem még Leekensel volt egy luxemburg elleni vereség is). Borzasztó volt látni azt az elképzelés nélküli lélektelen játékot. Emellett Leekens sokszor vigyorogva mesélte, hogy ő meg volt elégedve azzal amit látott meg szerinte fejlődünk. Tulajdonképpen eladott mindent győzelemmel felérő vereségnek. Borzalmas egy ember volt.
Aztán jött végre Rossi aki bekezdett mert elvertük vele azt a görög válogatottat amiről álmodni sem mertünk, hogy sikerül. Ma meg már eljutottunk oda, hogy ha jön egy Görögország akkor azért ott már kötelező a győzelem.
Előttem már leírták. Vele volt az egyik mélypontja a válogatottnak. És ő teljesen elégedett is volt ezzel.
Anno szerintem azért szerződtették, mert az a hír járta róla, hogy ő rakta össze a belga válogatottat és az a verés máig bennünk él. Az MLSZ alaposan mellétrafált vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!