Most mit éreznek a nagy magyar szurkolók? 😂
Figyelt kérdés
jún. 26. 22:54
1/13 anonim válasza:
Ugyanazt mint az ukránok, csehek, lengyelek :D
2/13 anonim válasza:
A románok bezzeg megnyerték a csoportjukat:D
3/13 anonim válasza:
Én örülök hogy ennyi volt. Siralom ez a csapat. Rossit is kukázni kéne.
4/13 anonim válasza:
Ezt könnyű megmondani:
"Öööööööööö hüje angolok/portugálok/szlovének/románok/alienek mé nem nyertek hogy nekünk jobb legyen essen ki mindegyik szőr bunda csalás ebé migráns lmbtq soros tyurcsány"
7/13 anonim válasza:
Én a cseheket sajnálom. A magyarokat nem.
8/13 anonim válasza:
Most csalódottak, aztán jön majd pár győzelem Lettország meg Kazahsztán ellen, esetleg elkapunk egy nagyobb csapatot valami huszadrangú barátságos meccsen, és megint mi leszünk a világverő királyok. Több mint 20 éve figyelem a focit, mindig ez ment, és mindig ez fog menni.
9/13 anonim válasza:
Azt hogy talán focizni kellett volna a szánalmas kis magyar válogatottnak, nem számolgatni meg a csodára várni.
10/13 anonim válasza:
Vegre most nár lehet nézni normálisan az eb-t, ahelyett hogy ilyen baromságokat hallgathattam volna tovább, hogy ha grúzia ÉS olaszország fejel két gólt, és előre bukfencezve beollóznak még kettőt a görögök, ÉS a kapus pókjárásban kivéd hármat, akkor továbbjutunk. A komédia netovábbja volt már ezt hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!