Most minden magyar hirtelen portugál szurkoló lett?
Figyelt kérdés
jún. 26. 21:36
A kérdező szavazást indított:
Igen, még a Messi fanok és Ronaldo gólra várnak
Nem, azért van egy szint, ami alá nem süllyedünk, inkább essünk ki
8 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nem, én eddig is a spanyoloknak szurkoltam.
2/8 anonim válasza:
2016 óta piros-zöld Portugal szurkoló vagyok, ugyhogy nem a mai naptól kezdődött
3/8 anonim válasza:
Én amúgy is portugál szurkoló vagyok kb. 20 éve, szóval ha esetleg mi jutnánk tovább, és Magyaro. - Portugália meccs lesz, én ott is a portugáloknak fogok drukkolni, nem a szánalmasan röhejes kis magyar válogatottnak, akik csak matekozva, meg szerencsével tudnak tovább jutni.
4/8 anonim válasza:
Georgia meg is nyerte a meccset. Élő fogadásban tettem is rájuk a góljuk után 20 ezret.
Magyarok húznak haza, nekem meg durranhat a mix is meg a pezsgő is.
Állééé állééé
5/8 anonim válasza:
#4 A mérkőzésnek a lefújást követően van vége, nem a félidőben.
6/8 A kérdező kommentje:
#4 Meccs előtt jó volt az odds rájuk.
Valami biztos durranni fog nálad. 😂
jún. 26. 22:04
7/8 anonim válasza:
Nyertem is a mixen ez már fix. Ti meg sírjatok csak😂😂
8/8 anonim válasza:
Portugálok mai teljesítménye kritikán aluli volt. Egy Győri ETO- t (csak mondtam valamit) nem tudtak volna ezzel a játékkal megverni. Es nem a magyarok miatt mondom,bírom a portugálokat amúgy. De ez mi volt.
A Grúzok életük legjobb teljesítményét nyújtották,a Portugálok meg kb.a legrosszabbat. Elrugják a francba,olyan helyről ahonnan biztosan tudják hogy nem fog bemenni,béna eladások,totyorgás stb... eskü mintha direkt játszottak volna rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!