Milyen eredménynek kell ma születnie, hogy a magyar csapat továbbjusson a legjobb 16-ba?
Itt az összefoglaló után le van írva.
Portugália verje meg vagy minimum döntetlent játsszon Grúziával (ez sima), és ezzel együtt Törökország verje meg Csehországot vagy min. döntetlen legyen (ez már kicsit neccesebb).
Illetve ha ez nem jönne össze, akkor van egy kevésbé valószínűsíthető, de matematikailag megvalósítható lehetőség is. Ha Románia mondjuk 4 gólkülönbséggel megveri Szlovákiát, Belgium meg egy laza 2:0-ra veri Ukrajnát, vagy fordítva mondjuk Szlováki 5:0 veri Romániát és Ukrajna is 5:0-Belgiumot,ez már tényleg csak matematikai elképzelés.
Mindig, mikor győz a Fidesz azért önt el a melegség, mert tudom, hogy a fajtád epét okád tőle 🤗.
#3 vagyok még van egy eset amit kihagytam, ha a csehek mégis legyőzik a törököket, akkor ha min. 3 gólkülönbséggel győznek,akkor már a törökökkel szemben lesz jobb a magyar gólkülönbsége.
Szóval aki a továbbjutásnak szurkol,az a törököknek drukkolhat, egészen addig,amíg nem kapnak pár gólt,mert akkor már átállhat a csehek oldalára,hogy ha már megverik a törököket ,verjék meg őket rendesen. :D
Nincs szükség ekkora arányú győzelmekre. Ha Belgium verné Ukrajnát 2 góllal (mondjuk 2-0 vagy 3-1) ÉS Románia verné Szlovákiát bármilyen arányban (akár 1-0 is elég), akkor Ukrajna lenne az E csoportban 3. helyezett 3 ponttal és -4es gólkülönbséggel, mivel Szlovákia az egymás elleni eredmények miatt 4. helyre szorulna (csoporton belüli pontegyenlőségnél az rangsorol, nem az összesített gólkülönbség). Azzal pedig hogy Ukrajna lenne a 3. helyezett, rosszabb gólkülönbsége miatt Magyarország mögé szorulna a 3. helyezettek listáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!