Magyar Péter az utóbbi évek volt legjobb szónoka a politikában?
Figyelt kérdés
jún. 15. 14:39
1/7 anonim válasza:
Nem tudom még nem hallottam, de Viktor sem rossz csak a burkolt gyűlöletkeltése nem kellene.
3/7 anonim válasza:
Nem.
A beszédeit nem tudom ki írja, de az előadásmódja az csapnivaló, monoton az egész, semmi érzelem nincs benne csak darája a rekedt hangján.
4/7 anonim válasza:
Nem mondom, hogy a legjobb szónok, de le tudja kötni a mondandójával az embert. Amiben viszont kiemelkedőnek látom, hogy rövid reakcióidővel, kiforrott, választékos összetett mondatokban kommunikál. Jól felépített beszédei vannak és néhány esetet leszámítva nem papírról olvas fel. Jól kezeli az olyan helyzeteket, ahol nincs kiforrott véleménye, de nem akarja lerázni a kérdezőt. Értelmes, tájékozott és jól érvel. Olyan eseményeket, adatokat felidéz időnként, amire rácsodálkozom. Mindezek mellett előfordulnak bakik és tévedések is. Nem tudok legjobbat említeni, de határozottan jónak látom.
5/7 anonim válasza:
Sokat és folyamatosan képes beszélni. A beszéd tartalma és előadásmódja csapnivaló.
Vitára pedig egyenesen alkalmatlan, ami egy politikusnál nem igazán előnyös.
6/7 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten rossz szónok, most csak ezt oldalát vizsgálva.
7/7 anonim válasza:
Szónoknak egyáltálan nem jó, de gondolom nagy rutinja nincs az ilyesmiben, így felróni ezt nem lehet neki. Majd belejön (vagy nem). A beszédeiben csak az Orbán-Gyurcsány-rendszer jelenik meg, mint fő mondanivaló, másról különösebben nem is beszél. Egy "normális" országban ennyivel semmire nem vinné, csakhogy a fidesz olyan szinten elsorvasztott mindent, hogy egy ilyen kiállás is elég ahhoz, hogy több, mint 1 millió szavazót hozzon (én is rászavaztam). Ez valahol nagyon szomorú, valahol pedig örömteli dolog; ennyi embert összekovácsolni 2 hónap alatt tagadhatatlanul szép teljesítmény. Főleg úgy, hogy a médiában szinte csak mocskolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!