A magyar politikában kik a legjobb nők szerintetek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 16:46
1/12 anonim válasza:
Gyurcsány Ferencné,ő a magyar Marilyn Monroe!!!😍
2/12 anonim válasza:
Csakis Varga Judit domina a legjobb.
3/12 anonim válasza:
Csak az lehet kérdés, hogy Szentkirályi Alexandra után ki a legjobb nő...
4/12 anonim válasza:
Nekem Kunhalmi tetszik. Még úgyis, hogy 10 évvel öregebbnek néz ki mint amennyi valójában.
5/12 anonim válasza:
A Novák Katalin - Dúró Dóra - Donáth Anna trióval szívesen eltöltenék egy wellness hétvégét, ahol mindhárman félreteszik a világnézeti vitáikat és... ;-)
6/12 anonim válasza:
#4: A hangja meg 20 évvel öregebbnek hallatszik. :)
7/12 anonim válasza:
Most megnéztem Kunhalmit, de nekem nem tűnik annyival idősebbnek. Viszont el tudnáám képzelni pl. főzőműsorban.
8/12 anonim válasza:
Kunhalmi, még ha buta és egy őskommunista párt tagja, és úgy beszél, mint egy 70 éves nyanya, és Demeter, de ő is idegesítően hadar, és liberálbolsevik. A kevéssé ismertek közül a fideszes államtitkár-helyettes, de szerencsétlen meg hitgyülis.
9/12 anonim válasza:
Szenkirályi, Dúró, Varga Judit. Németh Sziszi.
10/12 anonim válasza:
Szentkirályi mindenképp az első. Az összes csak utána következik.
Szerintem a Donáth Anna sem rosz. Nem világszépe, de van benne valami kus huncutos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!