Örülsz, hogy a Reál Madrid nyerte a BL-t?
Elég egyértelmű a felállás...
Aki Real Madrid szurkoló, az örült, mindenki más a Dortmund sikerét kívánta.
Ennek nem is az az oka, hogy utálják a Realt (ilyenek is vannak persze), de a sportszerető ember szinte természetszerűleg az underdognak drukkol, várja a nagy sorozatok megszakadását, a dominancia unalmas.
Ezért örült az ember a Forma 1-ben is, amikor Alonso és Verstappen megszakította Schumacher és Hamilton hosszú sorozatát, vagy épp az élmenők helyett valamelyik közép- vagy kiscsapat pilótája nyer egy futamot.
#
"várja a nagy sorozatok megszakadását, a dominancia unalmas."
Nem feltétlen, én például szurkoltam a Bayer Leverkusennek, hogy veretlenül zárja az idényt, de ezt számítást ugye az Atalanta keresztülhúzta, egyébként ők is szimpatikusak, szóval nehéz helyzetben voltam.
A bajnokságot 5 fordulóva a vége előtt behúzta a Meisterkusen, és utána már az volt a tét, hogy sikerül-e történelmi tettet végrehajtaniuk. Végülis sikerült, de még nagyobb kuriózum lett volna, ha legalább tizenegyesekkel kapnak ki az Atalanta ellen.
Illetve itt azért is lehetett szurkolni, hogy a "Werkself" a Looserkusen jelzőt levetkőzhesse végre, szóval itt meg egy nagy kudarcsorozat szakadt meg.
"Alapjában egyre kevesebb embert érdekel a BL, látva azt évek óta, hogy mi megy ott, úgyhogy kb. leszarom!"
Nem tudom. Mi megy ott? A legjobb foci ott van nemde?
16#
Legjobb foci lenne, ha nem lenne egy gané a játékvezetés. Érdekes módon mióta Perez a real elnöke, azóta különösen sok bírói tévedés történik a madrid javára. (2017 bayern, 2016 atletico ellen, most szintén a bayern ellen, meg a lipcse ellen). Sajna előfordul hogy a játékvezetők egy adott klub ellen nem akarnak, vagy nem mernek fújni, ilyen a reál is, de angliába a city is kezd hasonló lenni.
Igen, pont Vinicus jutott eszembe, mikor Orbánt fojtogatta és sárgával megúszta.
17
A Real-PSG kihagytad, ahol Benzema teljesen szabálytalanul szerezte meg Donnarummától a labdát, így tudták döntetlenre menteni a meccset, amit aztán megnyertek.
Vagy a Liverpool-Real, ahol Ramos először büntetlenül megúszta, hogy a Liverpool kapusát kicsinálta, majd utána Salah-nak majdnem kitörte a karját. Konkrétan két kiállítás maradt el azon a meccsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!