Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Örülsz, hogy a Reál Madrid...

Örülsz, hogy a Reál Madrid nyerte a BL-t?

Figyelt kérdés
Volt egy fórumbeszélgetés, hogy ez kicsit unalmas hogy győztek. Hagyhatták volna a Dortmundot is nyerni először. Én viszont kedvelem a csapatot és az életemben alig nyertek 5 BL-t. Te hogy vagy vele?

2024. jún. 2. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Elég egyértelmű a felállás...

Aki Real Madrid szurkoló, az örült, mindenki más a Dortmund sikerét kívánta.

Ennek nem is az az oka, hogy utálják a Realt (ilyenek is vannak persze), de a sportszerető ember szinte természetszerűleg az underdognak drukkol, várja a nagy sorozatok megszakadását, a dominancia unalmas.

Ezért örült az ember a Forma 1-ben is, amikor Alonso és Verstappen megszakította Schumacher és Hamilton hosszú sorozatát, vagy épp az élmenők helyett valamelyik közép- vagy kiscsapat pilótája nyer egy futamot.

2024. jún. 2. 22:35
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

#

"várja a nagy sorozatok megszakadását, a dominancia unalmas."

Nem feltétlen, én például szurkoltam a Bayer Leverkusennek, hogy veretlenül zárja az idényt, de ezt számítást ugye az Atalanta keresztülhúzta, egyébként ők is szimpatikusak, szóval nehéz helyzetben voltam.

2024. jún. 2. 22:47
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
A Leverkusen esete nem teljesen jó példa ide mert ők maguk is megszakítottak egy 12 éves dominanciát, azzal, hogy a Bayern helyett ők nyerték a bajnokságot. Szóval azzal, hogy valaki a Leverkusennek szurkolt igazából ugyanúgy egy sorozat megtörését támogatta.
2024. jún. 3. 00:11
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

A bajnokságot 5 fordulóva a vége előtt behúzta a Meisterkusen, és utána már az volt a tét, hogy sikerül-e történelmi tettet végrehajtaniuk. Végülis sikerült, de még nagyobb kuriózum lett volna, ha legalább tizenegyesekkel kapnak ki az Atalanta ellen.

Illetve itt azért is lehetett szurkolni, hogy a "Werkself" a Looserkusen jelzőt levetkőzhesse végre, szóval itt meg egy nagy kudarcsorozat szakadt meg.

2024. jún. 3. 08:09
 15/19 anonim ***** válasza:
22%
Persze nekik is szurkoltam.
2024. jún. 3. 13:32
 16/19 A kérdező kommentje:

"Alapjában egyre kevesebb embert érdekel a BL, látva azt évek óta, hogy mi megy ott, úgyhogy kb. leszarom!"

Nem tudom. Mi megy ott? A legjobb foci ott van nemde?

2024. jún. 3. 18:22
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

16#

Legjobb foci lenne, ha nem lenne egy gané a játékvezetés. Érdekes módon mióta Perez a real elnöke, azóta különösen sok bírói tévedés történik a madrid javára. (2017 bayern, 2016 atletico ellen, most szintén a bayern ellen, meg a lipcse ellen). Sajna előfordul hogy a játékvezetők egy adott klub ellen nem akarnak, vagy nem mernek fújni, ilyen a reál is, de angliába a city is kezd hasonló lenni.

2024. jún. 3. 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:
78%

Igen, pont Vinicus jutott eszembe, mikor Orbánt fojtogatta és sárgával megúszta.

2024. jún. 3. 19:39
 19/19 Barbell Deadlift ***** válasza:
100%

17

A Real-PSG kihagytad, ahol Benzema teljesen szabálytalanul szerezte meg Donnarummától a labdát, így tudták döntetlenre menteni a meccset, amit aztán megnyertek.

Vagy a Liverpool-Real, ahol Ramos először büntetlenül megúszta, hogy a Liverpool kapusát kicsinálta, majd utána Salah-nak majdnem kitörte a karját. Konkrétan két kiállítás maradt el azon a meccsen.

2024. júl. 21. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!