Megérdemelten nyerte meg a BL trófeát a Real Madrid?
Figyelt kérdés
jún. 2. 14:44
A kérdező szavazást indított:
Nem!
Igen!
22 szavazat
1/10 anonim válasza:
Igen. A Fradi miért van a kulcsszavak között?
2/10 anonim válasza:
Nem, 1. félidőben semmit se mutattak, na meg a bíró ugye nekik fújt közbe..
4/10 anonim válasza:
Miért ne érdemelték volna?
A Dortmundnak ajtó ablak helyzetei voltak az első félidőben, amit nem tudtak berúgni. Ezek nem a bírón múltak, hanem kizárólag rajtuk, gól nélkül pedig nem lehet nyerni.
5/10 MDaniel98 válasza:
A Dortmundnak jobban örültem voltam, és szerintem összességében jobban is játszottak, és ár a világ legnagyobb közhelye, de igaz: a helyzeteket be kell lőni, ha meccset akarsz nyerni.
6/10 anonim válasza:
Ha a gólokat nem számítjuk, akkor döntetlen volt.
0-0
:)
7/10 anonim válasza:
Megérdemelt volt. A labdarúgást még mindig gólra játsszák és nem statisztikára. Hiába volt több helyzete a Dortmundnak, de ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni.
8/10 anonim válasza:
Úgy kéne eldönteni ki rúg többször a kapu mellé, esetleg aki eltalálja a szögletzászlót ?
:)
9/10 anonim válasza:
Mint az am.fociban, aki az alapvonal
mögé viszi a labdát,
haza viszi a kupát.
10/10 anonim válasza:
Akkor 90 percen keresztül mindegyik majom az alapvonal mögé rohangálna kezében a labdával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!