Iniesta miért néz ki úgy 40 évesen mint ha 60 éves lenne?
Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 12:43
2/5 anonim válasza:
Rosszak a gének,mindenki máshogy öregszik.
3/5 anonim válasza:
Megnéztem tényleg durván öregszik... azt 84-es. Tény, hogy a gének sokat számítanak, de az életmód is nagyon sokat nyom a latba. Ha valaki sokat éjszakázik, nem alszik eleget, alkoholizál vagy dohányos esetleg drogozik is azok az embereken elég hamar előjön , főleg az arcukon az öregség... (Én 78-as vagyok, abból is év eleji, de 30-asnak néz mindenki, aki nem ismer. Sőt fiatalok még 20-asnak is, de a legdurvább múltkor Buszon kértem egy egész jegyet és a sofőr ilyent szól. "Kérdezhetek valamit? Mondom igen. Elmúltál már 25? Mondom miért kérdez ilyent egy sofőr, azt csak azért kérdezte, mert akkor tudott volna kedvezményes jegyet adni még felnőttként is. Mondom 46 múltam :D Azt mondja "bocsi "Uram", de olyan fiatalos voltam. :D)
4/5 anonim válasza:
Megviselte anno a sok Real elleni kudarc...
5/5 anonim válasza:
Csak mert nem olyan kis piperkőc majom mint a legtöbb sztárfocista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!