Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért lenne kötelező örülni a...

Miért lenne kötelező örülni a magyar EB kijutásnak és a tegnapi meccs győzelemnek?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy én örülök mind a kijutásnak, mind a győzelemnek, viszont ha valakit hidegen hagy, vagy esetleg nem örül ennek, akkor elfogadom.

Viszont több posztban, kommentben is olvastam (pl Kele Jani posztja) ahol arról panaszkodik, hogy ha a magyar EB kijutás és a meccs győzelem nem kovácsolja össze a nemzetet akkor mi? Akkor mi kell az összefogáshoz?

Csak nekem nem nehéz megérteni, hogy 10 millió emberből lehetnek olyanok akiket más tesz boldoggá?

2023. nov. 20. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

"(pl Kele Jani posztja) ahol arról panaszkodik, hogy ha a magyar EB kijutás és a meccs győzelem nem kovácsolja össze a nemzetet akkor mi? Akkor mi kell az összefogáshoz?"

Hűűű.. ez nagyon szánalmas volt. Engem nem érdekel a foci, teljesen hidegen hagy. Párom pedig szereti a focit, ez van.

Eléggé alacsony ezek szerint Kele Jani szintje, ha szerinte itt kezdődne az összefogás.

2023. nov. 20. 13:49
 2/7 anonim válasza:
100%

Hát téves és terelő elgondolás azt hinni, hogy Azariás vagy a foci kovácsol majd össze egy nemzetet.

Inkább a jólétet kéne általánosan megteremteni, megmenteni a közoktatást, egészségügyet és élhető országot teremteni végre.

2023. nov. 20. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Èn nem szeretem a focit. Nem is èrtek hozzá. Nem azèrt, mert öszekovácsol, hanem a magyar sikernek. Annak, hogy egy azonos nemzetisègű ember elèrt valami, de szívesen olvasok más sportról, esetleg más tèmában pl tudomány....
2023. nov. 20. 14:13
 4/7 anonim válasza:
25%

Engem csak az ba sz fel hogy egy tetves focista aki csak a tetves labdat rugdossa 2 milliardot kap evente

Tarsadalmilag teljesen haszontalan munkat vegez

Mar ha a focipalyan valo szaladgalast munkanak lehet nevezni

2023. nov. 20. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Engem pont nem zavar, ha valaki nem szereti a focit, nem kötelező örülni a magyar sikereknek. De amikor elkezdenek az emberek tömegesen fanyalogni egy jó hír alatt, és az ország szar állapotát hozzák fel az tenyleg undorító. Én is utálom Orbánt, pont ezért nem akarom a nevét olvasni minden egyes k.va valogatottal kapcsolatos cikk alatt. Mit tehet Szoboszlai arról, hogy szar a magyar egészségügy? Miért nem lehet elfogadni, hogy a magyarok jelentős részének ez igenis öröm? Attól, hogy szar az életed,más miért nem örülhet? Ugyanez a mentalitás amikor elmész valakivel szórakozni és csak panaszkodik meg a munkájáról beszél, és másokat is csak lehúz.
2023. nov. 20. 15:29
 6/7 anonim válasza:
18%

Inkább azt rossz látni, hogy egyeseket ilyen dolgokkal el lehet terelni a valós problémákra való megoldás keresésről. Esetleg változtatásról.

Tiszta kenyeret és cirkuszt, csak itt már lassan kenyér sincs.

2023. nov. 20. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
64%

Mert Viktorta ezt követeli meg.

Mert mi magyarok egy derék, bátor, harcos, kipcsak, megagigantikusan szuper nép vagyunk, mindenki más csak tanuló mellettünk - sokak szerint.

2023. nov. 20. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!