Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak akkor tudok kimenni a...

Csak akkor tudok kimenni a házból ha van valami dolgom szóval kötelező, ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Vagyis a házból ki tudok menni udvar vagy kert de az utcára már nehezen. Ma ki akartam menni sört venni de nem mentem végül most nincs sör se eléggé le vagyok törve. Jó lenne normálisá válni valahogy mint mások. Sajnos anyám ritkán vesz sört. Ha kötelező jelleggel megyek valahova mindig be térek egy idegen boltba hogy vegyek sört. De itt a helyi boltban italok mert ismernek ez egy falú. Undorító.
2022. okt. 7. 18:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg hát mozogni se ártana ha nem kell menni sehova attól még az utcán
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális.
 3/7 A kérdező kommentje:
* helyi boltban utálok
2022. okt. 7. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Pszichológushoz kell menned, mert egyrészt szorongó vagy, másrészt alkoholfüggő. Mindkettő önmagában is kezelést igényel.
2022. okt. 7. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. okt. 7. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

"ez mennyire normális?"

"Jó lenne normálisá válni"

Kérdésedben a válasz.

2022. okt. 7. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy idő mulva ez valahogy automatikus.

Amikor nem volt munkám én is valahogy ösztönösen oda jutottam, hogy csak akkor megyek ki ha muszáj. Es ez nem volt tudatos. Valahogy kialakul.magátol.

2022. okt. 7. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!