Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mégis mi olyan jó a vízilabdáb...

Mégis mi olyan jó a vízilabdában? Miért ennyire népszerű sport?

Figyelt kérdés
Mi késztet rá egy csomó embert arra, hogy vízilabda meccset nézegessen?

2023. nov. 6. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
neked ezzel mi a problémád, hogy mennyien nézik? emellett pedig egy elég komoly sport, ha tehettem volna biztos azt űztem volna.
2023. nov. 7. 01:20
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Mi olyan jó Szoposzlaiban, hogy mindenki azért sír,hogy Salah nem passzol neki?(tudom mi, síró nak az agyhalála. Bár az az igazság,hogy nem igazán értem,mert ami nincs az nehezen tud elhalni....) Mikor Gyominyik középpályás (az a feladata,hogy előkészítsen a csatároknak),Salah meg csatár, aki befejezi a támadást. Arról nem is beszélve,hogy aki nézte a kettővel ezelőtti meccset az láthatta, hogy se Nunez,Elliott,Gakpo se passzolt ennek a csoda gyereknek...Na,ennyi értelme van a kérdésének is.
2023. nov. 7. 01:53
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
De jó neked, csak a vízilabdát nem érted, én en bloc az összes sportot nem értem, hogy miért nézi valaki, akinek semmi köze nem volt hozzá soha? Mert ha pl. teniszeztél hobbi szinten akkor ok, hogy végignézel egy 3 órás teniszmeccset, de ha még ütő se volt a kezedben soha akkor miért?! No mindegy, nem vagyunk egyformák.
2023. nov. 7. 07:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés! Részben azért mert ez az egyetlen labdasport ahol rendszeresen érmeket szerez Magyarország, amellett hogy nemzetközi szinten minimális népszerűséggel bír a sportág. Aki előszőr ül le vizilabdát nézni, azt valószínűleg halálra idegesíti hogy a bíró másodpercenként sípol az állandó szabálytalankodások miatt, alig van folyamatos játék, de nálunk ez már elég a magas nézettséghez, mert sok olimpiát és vb-t nyertünk benne.

És ezzel most nem akarom sértegetni a vizilabdásokat (a szabályokat nem ők hozták), mert valóban tökéletes erőnlétet és felkészültséget igényel, itt nem nagyon lehet fél meccseket átalibizni mint fociban vagy kézilabdában.

2023. nov. 7. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Jó kérdés!

Bár szerintem nem népszerű, egy átlag OB1 meccsre jó ha 50 néző megy ki de azok is inkább hozzátartozók meg volt játékosok, stábtagok.

Szerintem két meccs után rájön mindenki hogy ez egyszerű rétegsport, alig nézhető és halál unalmas (ugyanaz ismétlődik mindig).

A válogatott viszont tényleg népszerű mert rengeteg olimpiai, világbajnoki címünk van, igaz, senki mást nem érdekel ez a sport a világon csak a magyarokat.

2023. nov. 7. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!