Lenne esélyem komoly szintre jutni innen?
5 éve hagytam abba a vizilabdat, akkor 11 eve mar, hogy uztem, belefaradtam akkor es ugy dontottem, hogy otthagyom. Most vagyok 21 eves es iszonyatosan meghianyzott, szeretnem ujra kezdeni. Egyertelmu, hogy olimpiai bajnok nem leszek mar innen, de nekem az is jo lenne ha egy ob1 es kozepcsapatban el tudnek helyezkedni. Akkor mikor uztem kiemelkedo voltam, csak tenyleg elfaradtam benne..
Hol tudnam ezt ujrakezdeni szerintetek? Kisebb csapatok 100 vannak pesten tudom, ob2 meg ob1/b minden van, de nemtudom h hova tudnek bekerulni. Az edzeseket is ujrakezdtem itthon, hogy legyen eronletem..
esetleg ha valaki aki egy csapatban van es latja ezt a kerdest, kell egy kapas hatso, aki ujrakezdeni 1000% on egve, irjon nekem, hatha. De persze tanacsokat is meghallgatok!
Velem is hasonló történt. Csak annyi, higy uszonyos úszó voltam és nekem is voltak eredményeim. Aztán jött egy rossz döntés, aztán ott hagytam az egészet. Mostanában megint el kezdtem én is úszni, mert rájöttem, higy tényleg nagyon hiányzik. És annyira rossz visszagondolni, hogy mit hagytam abba.
Tanácsnak csak azt mondanám, hogy először keress/próbálj valami más sportot is. Szerintem próbáld ki a kajakozást. Vállban biztos elég edzett vagy hozzá, és eléggé vizes sport. Nekem nagyon bejött, és azt is nagyin szeretem.
Ami meg az Ob-t illeti... Nem tudom hogy vannak a korosztályok, de uszonyosúszásban max. ha betöltöd a 21-et, akkor nincs nagyon normális versenyzőpartnered.
Szerintem csak csináld azt, amit szeretsz.
És attól hogy kihagytál 5 évet, attól az izomzatod még meg van. Meg benned van az az érzés, hogy te kemény edzéseken részt vettél.
Vagyis hajrá! Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!