Nézem a pool meccset. Miért nem SzoBOSSlainak adják a szöglet,szabad, büntetőrúgásokat?? Kicsit elkeserítő...
ma 17:50
Dominik honfitársunk. Inkább szurkolj neki,ne csak a csapatnak! RIA,RIA! SzoboszRIA!!!🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺⚽⚽⚽⚽💪💪💪
A foci csapatjáték, csak szólok...
Borzalmasan játszott, le is cserélték.
De ahogy elnézem a helyére feljövő Elliott játékát hamarosan ki is szorul Dominik a kezdőből. Gravenberch is zsinórban jó teljesítményt nyújt, nem lesz neki hely lassan.
Nem kell aggódni, majd jön télen egy szaúd-arab klub, Al-Madafaka vagy vmi hasonló galaktikusok és ott Dominikünk folyamatosan garantált kezdő lesz, plusz még Dzsudzsinál is 10x gazdagabb. Újabb magyar fodbalista sikersztori van épülőben!
ma 17:59
Írtam hogy Dominik játsszon egy személyben a pályán lévő 11 helyett???? Dominik honfitársunk,MAGYAR!! Te csak egy antinemzeti libsi vagy!Lecserélték,majdnem kikaptak!
RIA,RIA! SzoboszRIA!!!🇭🇺🇭🇺🇭🇺⚽⚽⚽💪💪💪
Szoboszlai Dominik 4ever!!!!!!!⚽⚽⚽⚽⚽
#7 Nem az vagyok akinek szólt az üzeneted.
Egyébként valóban a bal oldalt támogatom, (habár libsinek nem érzem magam) ettől függetlenül szeretem a focit és mindig szurkolok a magyar válogatottnak meg a focistáknak de a realitás akkor is az, hogy a csapat egyik legrosszabbja volt ma és azzal, hogy ma lecserélték és a helyére beálló Elliott kiválóan játszott elindult valami.
Innentől nem fog 90 percig pályán maradni többet és még egy ilyen rossz meccs aztán a kezdőből is kikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!