Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerinted újra kéne játszani...

Szerinted újra kéne játszani a Tottenham - Liverpool meccset?

Figyelt kérdés

Jürgen Klopp szerint újra kéne játszani a meccset

[link]

Tudom, nincs realitása, de szerinted újra kéne játszani azok után ami kiderült?

2023. okt. 4. 15:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mikor volt példa ilyesmi indokból meccs ujrajátszására topligában, Klopp mindenesetre érthető módon ezt szeretné.
2023. okt. 4. 21:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mi lenne a jó megoldás, de az biztos hogy ez egy szinte példátlan esemény ilyen szinten és nem lehet csak úgy szőnyeg alá seperni…

Az ilyen szintű kettősmérce és súlyos bírói hibák tömkelege, egyáltalán nem olyan mindennapos mint sokan állítják.

És kell a VAR, pont amiatt csökken… De hogy egyszerre legyen hülye a VAR és a bíró is, ráadásul egy az első félidőben történő hibát ne tudjanak a meccs végéig korrigálni?

Ha pl. a Tottenham megnyerné a Premier Leagueet, az hogy nézne ki, tudván hogy ezt a győzelmet nem érdemelték meg?

Mert ahhoz nagyon elvakult fannak kell lenni, hogy azt mondjuk hogy ezt a győzelmet megérdemelték…

Ez nekik is hatalmas szégyen és baromi ciki, ennél jobb egy csúnya vereség is.

Meddig fogják még ezt vissza emlegetni nekik az emberek?

Én sajnálom Őket.

Nagyon meredek döntés mind az egyik sárga lap (amiből következett a piros), mind az elrabolt gól… Előbbiről nem is beszélnek annyit.

Ha nem csinálnak semmit, hanem hagyják így a pontokat, azzal viccet csinálnak az egész eseményből, elveszik minden tét… Legközelebb nem Jota, hanem mondjuk Szon, vagy akárki más kap egy ilyen indokolatlan sárgát, vagy másik csapattól vesznek el TÉT gólt, akkor is majd csak nézünk?

Mi értelme van ennek így?

Az én életemből sikeresen elloptak ezzel a meccsel pl. 112 percet.

2023. okt. 4. 22:59
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Kb 30 meccset tudnék felsorolni, ahol hasonló hiba történt és nem csak sima bajnokin. Érdekes, amikor 1-2 éve a Pool Chelsea Ligakupa döntőn Lukaku szabályos gólját elvették, utána valahogy nem akarta újra játszani a meccset Klopp.
2023. okt. 5. 12:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Soha nem volt olyan még, hogy a VAR csapat tévedett volna és hivatalosan beismerték volna. Ezért kapta fel ennyire a média, mert precedens nélküli. Erről beszélt Klopp is, 50 év alatt nem tapasztalt ilyet, és nem akarja kinyitni az újrajátszás szelencéjét mert akkor ezentúl mindenki ezt követelné aminek nincs értelme
2023. okt. 5. 12:59
 15/19 anonim válasza:
100%
Most olvastam legalább 3 szakmai érvet, hogy miért nem lehet, nem jó újrajátszani... Legjobb lett volna rögtön középkezdés után bejelenteni ezt a fatális hibát, és azonnal korrigálni! És mi lenne, ha utólag 1-1 ponttal írnák jóvá a meccset...?! (Tudom, nem egy hagyományos megoldás, de mi lenne az akadálya e szabályozás bevezetésének?)
2023. okt. 5. 13:45
 16/19 A kérdező kommentje:
Az a Tottenhammel szemben nem lenne fair, nem az ő hibájuk volt, és nem volt lehetőségük taktikát váltani pl...
2023. okt. 5. 13:54
 17/19 hokedli pörkölttel ***** válasza:
0%
rengeteg meccs volt már amit biroi tévedés döntött el azokat sem játszották ujra akkor ezt miért kéne?
2023. okt. 5. 20:17
 18/19 anonim válasza:
100%
@16-os: Ne feledd, hogy a meccs 0-1-ig van igazság szerint rendben. Ehhez képest a Tottenham is örülhetne, ha 1 pontot kapna utólag (pl. 0-0-ás eredménnyel). Világos, hogy mindemellett persze ők is pórul járnának...
2023. okt. 6. 08:59
 19/19 Sanker ***** válasza:
Legjobb megoldás az lett volna, ha a Spurs rúg egy öngólt rögtön az eset után és 0-1 ről folytatják. Fair play.
2023. okt. 19. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!