Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem túlzás az, hogy Cserkaszov...

Nem túlzás az, hogy Cserkaszov a Fradi volt edzője a kirúgása alkalmával 150 milliós fájdalomdíjban részesült miközben a csapat 3-0-ra kikapott?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag 90 perc alatt keresett 150 milliót!

Normális ez az ország?

2023. júl. 22. 21:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"#18

Az átlátszó cikket még nem olvastam végig, de ha jól gondolom általában állami cégeken keresztül érkezik a közpénz a klubokhoz, így a Fradi az MVM-től kapja a pénzt." is, meg konkrétan küldtek egy rakással cégek nélkül is.

2023. júl. 24. 10:39
 22/27 anonim ***** válasza:
87%

"Viszont tény, hogy az elmúlt években egyedül a Fradi szállította és szállítja az eredményeket."

Annyi pénzből az Újpest is szálította volna. A különbség az, hogy a NER nem az Újpestet kedveli, hanem a Fradit, semmi más. Ha nincs ez így, akkor ma lehet egy LMBTQ-s brüsszeli Soros ügynök volna a tulaj, aki transzvesztita focistákkal az NB3-ban tolná a fradit, mert a a skóttól nem vette volna meg más. Már akkor és ott rögtön azzal kezdte állambácsi, hogy közpénzből mentette a seggeteket. Ez a Kecskemét a feléből lehet EL-t nyert volna, nem aztán kiszop még az Iváncsától is, te fszláma

2023. júl. 24. 10:42
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

[link]

És ezzel miújság?

2023. júl. 24. 10:48
 24/27 anonim ***** válasza:
85%
AZ Ujpestet lehet megveszi a Rahimkulov család vagy Péterffy Tamás USA-beli milliárdos és akkor majd kiderül mi lesz.
2023. júl. 24. 10:52
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Egyszerűen már-már tisztelem a FIDESZ-t. Lopjanak ettől a patkány néptől!
2023. júl. 25. 00:02
 26/27 anonim ***** válasza:
52%

Erről beszéltem végig a másik kérdésnél is. A Ferencvárosi Torna Club nem egyetlen egy szakosztályból áll. Az még mindig nem bizonyított, hogy a FTC Labdarúgó Zrt hogyan is kap közvetlen módon a Honvédelmi Minisztériumtól vagy bármely háttér intézményétől közpénzt? Ezt ti állítottátok ott.

A Ferencvárosi Torna Club, mint sportegyesület (nem csak egyetlen szakága van) kaphat, a Lbdarúgó Zrt NEM!

2023. júl. 25. 06:29
 27/27 anonim ***** válasza:
76%

"a FTC Labdarúgó Zrt hogyan is kap közvetlen módon a Honvédelmi Minisztérium"

Nem tudom, ki állította, sosem halottam. Régen ugye a Budapest Honvéd volt a Honvédelmi Minisztérium csapata, az Újpest meg a belügyé.

Ami tény, hogy sok közpénz csapódik le a Fradi különböző szakosztályainál.

2023. júl. 25. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!