Nem túlzás az, hogy Cserkaszov a Fradi volt edzője a kirúgása alkalmával 150 milliós fájdalomdíjban részesült miközben a csapat 3-0-ra kikapott?
Gyakorlatilag 90 perc alatt keresett 150 milliót!
Normális ez az ország?
"#18
Az átlátszó cikket még nem olvastam végig, de ha jól gondolom általában állami cégeken keresztül érkezik a közpénz a klubokhoz, így a Fradi az MVM-től kapja a pénzt." is, meg konkrétan küldtek egy rakással cégek nélkül is.
"Viszont tény, hogy az elmúlt években egyedül a Fradi szállította és szállítja az eredményeket."
Annyi pénzből az Újpest is szálította volna. A különbség az, hogy a NER nem az Újpestet kedveli, hanem a Fradit, semmi más. Ha nincs ez így, akkor ma lehet egy LMBTQ-s brüsszeli Soros ügynök volna a tulaj, aki transzvesztita focistákkal az NB3-ban tolná a fradit, mert a a skóttól nem vette volna meg más. Már akkor és ott rögtön azzal kezdte állambácsi, hogy közpénzből mentette a seggeteket. Ez a Kecskemét a feléből lehet EL-t nyert volna, nem aztán kiszop még az Iváncsától is, te fszláma
Erről beszéltem végig a másik kérdésnél is. A Ferencvárosi Torna Club nem egyetlen egy szakosztályból áll. Az még mindig nem bizonyított, hogy a FTC Labdarúgó Zrt hogyan is kap közvetlen módon a Honvédelmi Minisztériumtól vagy bármely háttér intézményétől közpénzt? Ezt ti állítottátok ott.
A Ferencvárosi Torna Club, mint sportegyesület (nem csak egyetlen szakága van) kaphat, a Lbdarúgó Zrt NEM!
"a FTC Labdarúgó Zrt hogyan is kap közvetlen módon a Honvédelmi Minisztérium"
Nem tudom, ki állította, sosem halottam. Régen ugye a Budapest Honvéd volt a Honvédelmi Minisztérium csapata, az Újpest meg a belügyé.
Ami tény, hogy sok közpénz csapódik le a Fradi különböző szakosztályainál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!