Nem túlzás az, hogy Cserkaszov a Fradi volt edzője a kirúgása alkalmával 150 milliós fájdalomdíjban részesült miközben a csapat 3-0-ra kikapott?
Gyakorlatilag 90 perc alatt keresett 150 milliót!
Normális ez az ország?
4 - "egyetlen egy rossz eredmény után nem kellett volna kirúgni."
Gondolom, hogy az első meccset (döntetlen) is állva tapsoltad végig...
Az első meccset nem láttam. Ott azért nagyon sok csapat megszenvedett már, mert nagyon eltér az ottani atmoszféra a középkelet-európai vagy nyugati országokban megszokottaktól.
Nem túlzás, ez ilyen. Hülyeség volt vele szerződést hosszabbítani a meccs előtt, na az baromság volt.
Barbados az ügyeletes seggnyaló, aki még a saját imádott csapatának a híreit sem olvassa. Imádom
Barbados07, te véletlenül nem Prigozsin trollhadseregéből(Nem azonos a Wagnerrel) kommentelsz ide?
Igazi Csercseszov fan vagy.
Hülye az te vagy és nem én! Az, aki nem érti, hogy azt a linket kérem, ami állítólag a Ferencvárosi Torna Club honlapján elérhető elszámolás, amiben állítólag szerepel, hogy a Honvédelmi Minisztérium vagy valamely háttérintézménye milliárdokkal tömi ki a Fradit. Erre Ti az Átlátszónak a cikkét linkelitek, akik vagy az igazságot írja vagy nem! Többször kapták rajta, hogy nem a valóságot közli.
A 2021/2022. évi Férfi MOL Magyar Kupa 2022. május 19. napján egy Ferencvárosi Torna Club - Paksi Football Club döntővel ért véget, amelyet 3:0 arányban nyert a Ferencváros. A 6 meccsből 4 esetben Stanislav Csercseszov ült a kispadon, ebből 3 meccsen gólt sem kapott. 2022 ugyebár a tavalyi naptári év volt és nem a tavalyelőtti?
Egyébként Csercseszov kinevezésére rosszul emlékeztem.
Világosan leírtam ott, de szövegértési problémákkal küzdesz, hogy egyetlen egy magyar klubcsapatnak sem drukkolok, egyet sem priorizálok. Viszont tény, hogy az elmúlt években egyedül a Fradi szállította és szállítja az eredményeket.
Az átlátszó cikket még nem olvastam végig, de ha jól gondolom általában állami cégeken keresztül érkezik a közpénz a klubokhoz, így a Fradi az MVM-től kapja a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!